Krystian Kowalczyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam. Czy jest taka możliwość ze ESP jest razem wyłączone z Asr. Bo tylko taki wylacznik posiadam. Chyba ze wgl nie mam ASR
quadral20004 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 jesli to b5 to asr nie masz.w nowszych modelach asr i esp wylacza sie jednym kliknieciem a zeby samo esp wylacyc to trzeba ten guzik chwile przytrzymac
Krystian Kowalczyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 To w b5 wgl nie było asr? Myślałem we w quattro jest razem z esp i EDSem
Dev Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Tak było w przedliftach, w poliftach był: ABS ABS/ASR ABS/EDS ABS/ASR/ESP ABS/ASR/ESP/EDS Edytowane 22 Lipca 2016 przez Dev
Krystian Kowalczyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 Czyli wychodzi na to ze asr tez jest? A EDS jak sprawdzic czy jest? A ten Asr jest razem z esp wylaczany czy stały?
piter-eg Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 A masz esp? Jezeli masz esp to "przyciskiem" wylaczasz cala kontrole trakcji ASR/ESP. Jak nie masz esp to go nie wylaczysz i zapewne wtedy siedzi przycisk (o ile nie bylo modow) ASR,o ile mas asr. EDS jest tylko w quattro
Krystian Kowalczyk Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 Tak mam ESP. i 2.8 quattro tez jest. To znaczy ze mam EDS
Rekomendowane odpowiedzi