ludi_a4 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Siemanko! Jachyr OOOO prawdziwy KOT!! Ps.... Wklejke na szybe też niebawem zlece! ;-) Wysłane z mojego Honor'a 5X. Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachyr Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 A więc miałem wczoraj chwile i cos tam nagrałem. Totalnie bez spiny na pokladzie 2 spore osoby +/- 180-200KG do tego prawie cały zbiornik wiec miała co ciagnac... Jak znajde kolejna chwile i kawalek wolnego terenu to nagram cos konkretniejszego bo wczoraj mimo godziny i tak byl ruch co widac pod koniec musialem wyprzedzac... P.s Dla służb mundurowych krecone na podnosniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Fajnie to leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 A gdzie dźwięk? Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachyr Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Youtube usunelo bo z radia leciał kawalek Ostrego inapisali ze prawa autoerskie itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi_a4 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 No fruwa wręcz ;-) ;-) Jest czym latać :-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Youtube usunelo bo z radia leciał kawalek Ostrego inapisali ze prawa autoerskie itd..Ehh szkoda.. Ale ładnie się zbiera.. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachyr Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Nastepny film bedzie z wylaczonym radiem i bedzie dzwiek motoru:) Ludi do latania jeszcze troche brakuje ale zobaczymy co czas pokaze. Czy Rs6 czy 600+... Narazie jest ok. Dlugo sie zastanawialem i myslalem czy to zrobić czy nie podleci pod ,,Agro" ale dzis mialem chwile i poszło... Z racji ze mam zarowki w kierunkach takie: To chcialem to lekko podkreslić i zobilem coś takiego...: Efekt koncowy wyszedl chyba calkiem ok? Sorry za jakosc zdjec ale robione kalkulatorem... p.s trytytki jeszcze sa ale do czasu wyjazdu do Pl, spawanie juz umowione. Edytowane 9 Września 2016 przez Jachyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi_a4 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Nawet fajnie wyszło ;-) A czym zrobiłeś taką powłokę? Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachyr Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Kupiłem folie na Alledrogo i kleilem na mokro z opalarka. Zrobie jeszcze zdjecie jak bedzie lepsze swiatlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi_a4 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Czekam na foty....I wrzuć linka tej folii Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoskubany Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 kozacka ... z której aukcji kupiony jest tylni daszek bo sie przymierzam do kupna ? masz jeszcze te drewniane dekory na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachyr Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Folia od tego pana: http://allegro.pl/folia-do-przyciemniania-lamp-kameleon-30x50cm-i6102937753.html Ma rozne odcienie ja wzialem przezroczysty kameleon. Przemo dekory mam caly czas jak cos pisz pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajmanovsky Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Pięknie zgrane masz koła do nadkoli, czy to jakieś dystanse są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachyr Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Nie mam dysansow. Kola maja Et35 i przy 8' tak siada na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi_a4 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachyr Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) received_1126284200783877.jpegreceived_1126284197450544.jpegWysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Dobrze jest:) Ja dzis wsadzielm ramiona wycieraczek od passata fl i juz iest mega roznica a jeszcze musze zmienic piora i bedzie mega dobrze. jutro zrobie jakies foto. pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi_a4 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) received_1126284200783877.jpegreceived_1126284197450544.jpegWysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Dobrze jest:) Ja dzis wsadzielm ramiona wycieraczek od passata fl i juz iest mega roznica a jeszcze musze zmienic piora i bedzie mega dobrze. jutro zrobie jakies foto. pozdrowkiTo też mam w planach od dłuższego czasu[emoji2] Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachyr Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) A wiec tak to wyglada: Jak pisalem musze jeszcze zmienic wycieraczki gdyz te maja wysokie mocowania. Po zmianie schowaja sie calkowicie. Ze srodka zmiana na duzy + Edytowane 29 Września 2016 przez Jachyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 FBI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi