Dev Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 witam pacjent to a4 1.8T 1998r Quattro avant, a problem jest tego typu ze hamulce z tyłu sa słabiutkie tarcze prawie nowe, klocki tez, nowy płyn, odpowietrzone zaciski jeden jest problem nie moge Vagiem zrobić testu ABS-u czy te francę odpowietrza sie za pomocą Vag-iny? za info serdeczne dzieki pozdrawiam T
andrzej_1970 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 W jaki sposób stwierdziłeś że hamulce są słabe, byłeś na rolkach.No i vagiem tego nie odpowietrzysz.Może sekcja w pompie hamulcowej odpowiedzialna za tylne hamulce nie domaga.
Dev Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2008 czuje jak auto hamuje, mam do tego nosa jak hamuje to za mocno nurkuje i za szybko pracuje ABS rozbierałem cały przód, od tamtej pory jest popelina
andrzej_1970 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Pojedz na rolki to będziesz miał pełen obraz co do hamowania siły między przodem a tyłem tak to żadne naprawianie.
kepasa Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 jak hamuje to za mocno nurkuje i za szybko pracuje ABS sprawdź sobie też amorki....
Rekomendowane odpowiedzi