maly1172 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam Kolega ma Audiczkę z silnikiem AFN 110 koników i ma taki problem mianowicie przy około 3500 obrotów przymula mu na chwilę silnik i od tego momentu auto nie reaguje na gaz nie chce przyśpieszać nawet po zredukowaniu na niższy bieg. Objaw znika po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu silnika. proszę o sugestję lub wskazuwki co to może być za przyczyna z góry dzięki pozdrowienia * uzupełnij proszę profil
AdamsDH Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Poszukaj sobie na forum o notlauf'ie. Byla masa watkow na ten temat. Poczytaj tez zasady nazywania watkow. Szczegolnie, ze nie da sie tych zasad nie zauwazyc bo kazdy watek posiada prefix wersji A4 i silnika. Polecam sie stosowac bo to pomaga.
jozek-k Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Oooo Duszniki Codziennie jestem, wiec jak coś moze sobie oblookać mojego AFNka, możę akurat dopatrzymy się czegoś
l_krupinski Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Moim zdaniem łapiesz bład o nr 575 czyli jak możesz podepnij Vaga i zobacz. Według mnie to zawór ciśnienia doładowania turbiny
grzanek85 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Nie ma co gdybać może być zaworek mogą być kierownice a może być i przewodzik......
Rekomendowane odpowiedzi