Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana gumowych nakładek w kluczykach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gumka zdrożała.... :angry: koszt 20zł w Aso :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koledzy, a powiedzcie, jaka bateria siedzi w kluczyku z trzema przyciskami. Ostatnio zauważyłem, że z daleka mi sie łapie zamek, a kiedyś łapał więc przydałoby się wymienić bateryjkę, ale na jaką? Szukałem informacji, ale nie znalazłem niestety. Ktoś pomoże?

Opublikowano

Koledzy, a powiedzcie, jaka bateria siedzi w kluczyku z trzema przyciskami...

CR2032

--

Pozdrawiam.

Sławek

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Z allegro to może być badziew, lepiej byłoby kupić oryginał w ASO, jeśli występuje. Jakby któryś z kolegów znalazł numer tych przycisków do B7 to niech da znać :)

Opublikowano

Za daleko mi jechać do ASO po taką pierdołę, już zamówiłem :)

Powiedzmy że będę królikiem doświadczalnym, taki czyn społeczny - jak ta allegrowa będzie do D to wtedy Was ostrzegę, że nie warto :)

---------- Post dopisany 06-12-2012 at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany 28-11-2012 at 17:10 ----------

Przyszło - (nakładka z allegro)

Polecam :)

Montaż 30 sekund, pasuje idealnie, wygląda identycznie w 100%.

Jedyne co tak naprawdę się różni od tego, który miałem wcześniej - ten nowy element jest nieco twardszy i nacisk na przyciski jest mniej wyczuwalny pod palcem.

Ale może tak ma być bo swój stary miałem mooooocno wyrobiony i porobiły się zagłębienia :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie czy ktoś wymienial przyciski w kluczyku w B7? na allegro są dostępne ale jak z wymianą jeżeli w aso tego nie robią?

dzwoniłem do ASO i powiedzieli mi że samych gumek do tego modelu nie dostane ewentualnie cały kluczyk wraz z kodowaniem skromne 500zł

Opublikowano

jak wyglada jakosctych gumek z aledrogo... ???

Opublikowano

Zamówiłem....zobaczymy...

Opublikowano

kupiłem 19 grudnia a dzisiaj wyglądają tak :

grudzien_018.jpg

Opublikowano
kupiłem 19 grudnia a dzisiaj wyglądają tak :

http://s12.postimage.org/487dk5r89/grudzien_018.jpg

Znośnie :)

Mam nadzieje ze w poniedzialek przyjdą moje :) od razu wymieniam :) bo te z ASO zdeka mnie sie wytarły juz ;)

Opublikowano

simon__75 jaki czas miałeś te gumki z ASO? od nowości czy wymieniałeś już? Interesuje mnie średnia trwałość ori (do widocznego wytarcia) - oczywiście nie mówię o tych od nowości tylko wymienianych :wink:

Opublikowano
simon__75 jaki czas miałeś te gumki z ASO? od nowości czy wymieniałeś już? Interesuje mnie średnia trwałość ori (do widocznego wytarcia) - oczywiście nie mówię o tych od nowości tylko wymienianych :wink:

Ja juz wymienialem u siebie...tyle ze na ori z ASO... i tak prawde mowiac...moze z 1-1.5 roku wytrzymaly....

Opublikowano

Czyli już chyba nie to samo co na pierwszy montaż, może rzeczywiście lepiej wymieniać co jakiś czasz na te nieoryginalne. Bo chciałem brać z ASO. A powiem wam że co dwa miesiące te gumki tam drożeją :decayed:

Opublikowano

też zamówiłem, może będą trwalsze od ori

Opublikowano

też zamówiłem, może będą sie trwalsze od ori

Zobaczymy jutro - mam nadzieje...

Opublikowano

Hej, szczerze mówiąc poddawałem w watpliwość czy te zamienniki na alledrogo będą godne założenia w miejsce oryginałów, jednakże jak doczytałem się, że zakupione w ASO ori gumki potrafią zetrzeć się po około 1-1,5r to faktycznie kiepsko, także i ja zdecydowałem się zamówić sobie z powyższej aukcji 2 sztuki. Jak przyjdą wymieniam a po kilku miesiącach zdam napewno relacje jaką jakość prezentują te zamienniki. pZdR :hi:

Opublikowano

ja zamowilem w aso audi Wilanow Łukasza Drewny 1 sztuka 15zl brutto bez upustu