Romeck Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Też mam ten sam błąd... do tego zdaża się raz na jakiś czas że auto po odpaleniu zgaśnie a kontrolka od immo zaczyna mrugac. Przy kolejnym odpaleniu juz jest ok
marcin_franz Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 To problem z cewką immo, ewentualnie wtyczką przy cewce.
marcin_franz Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Na początek psiknij jakimś kontakt sprayem we wtyczkę tej cewki. Jak to nie pomoże to chyba wymiana.
Kucmin Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 mały update : ostatnio się wziąłem za małe czyszczenie felg Przyszły nowe lampy do rudej, po przegranej walce z rozklejeniem VALEO, padło na gotowce z depo, a valeosy powędrowały do piwnicy i czekają na swój czas No i najświeższa robótka, udało mi się zrzucić podsufitkę, więc zaczynamy walkę : Z podsufitką nie będę się śpieszył, wszystko na spokojnie i dokładnie. tak btw. Kupię tylne osłony słupków do przedlifta, z miejscem na lampki i co najważniejsze, całe! W końcu nie muszę się bać, że wypadnie mi kierunkowskaz spasowanie jest do d*py, ale chwilowo musi tak być. Kiedyś zdziałamy, aby było idealnie
xBladex Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Czym myłes felgi? Podrzucić linka lub nazwę środka Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
Kucmin Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Czym myłes felgi? Podrzucić linka lub nazwę środka TK Pure Blood Faktycznie jest dobry, wcześniej miałem pełno wżerów na rantach i 95% z nich zeszło Ma ktoś może pomysł co to może być? Znalazłem to w samochodzie podczas ściągania podsufitki, ale pojęcia nie mam co to za papier kartka z kodami wyposażenia samochodu? Po kilku dniach walki podsufitka wreszcie skończona. Idealnie może nie jest, ale nic nie cieszy tak, jak fakt, że coś się zrobiło samemu. Parę niedociągnięć jest ale w porównaniu z tym co było wcześniej (z jasnej się zrobiła ciemna, pełno plam, zadrapań, przetarć, dziur i zwisający materiał na głowę) to i tak jest super dziwna tylko jest ta gąbka pod materiałem, gdyż jak się naciśnie na nią, zostają wgniotki na jakiś czas Jeszcze tylko pomalować słupki B i będzie gites Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Kucmin
rysiu2006 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 materiał skąd brałeś z allegro?
Kucmin Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) niee, z hurtowni na miejscu EDIT Żeby nie było, że auto umarło Jeździ dalej, nabija powoli kilometry. Ostatnio zmieniłem w niej olej i wszystkie filtry, do tego uporałem się z pedałem gazu i skrzypiącym pedałem sprzęgła, oraz samo sprzęgło jest nowe z SACHSa Korzystając z nadmiaru wolnego czasu wyszło coś takiego Przy okazji na jednym ze zdjęć widać inny odcień drzwi od pasażera Jest tak dlatego ponieważ drzwi zmieniałem, gdyż wpierdzielało je od spodu Edytowane 2 Października 2016 przez Kucmin
enczu Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Koloru nie szło wyszukać? Na tej focie tragedii nie ma, ale widać
Kucmin Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 w jakim sensie wyszukać? to auto i tak jest dość kolorowe już. Drzwi niby pod kod lakieru,jednak odcień zawsze inny. Lakiernik po naprawie wybryku z Listopada też się nie popisał. W swoim czasie ruda dostanie w całości nowy lakier, więc różne odcienie poznikaja Jednak najpierw chce porobić różne rzeczy z zewnątrz, żeby potem nie cudowac na nowym lakierze
jakubkowski84 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Szacunek za ratowanie rudej [emoji123] oby tak dalej,kierunek dobry Driving a German whip ⚑
Kucmin Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 Szacunek za ratowanie rudej [emoji123] oby tak dalej,kierunek dobry Driving a German whip ⚑ dzięki! ? EDIT jako, że od początku brakowało mi w samochodzie półek, żeby coś położyć to dzisiaj wykombinowałem coś takiego. Popielniczka i zapalniczka w sumie i tak mi nie jest potrzebna, a nawet gdyby, to gniazdo zapalniczki zawsze można gdzieś usadowić Przy okazji zastanawiałem się jakby wyglądał przód bez rejestracji : i zdjęcie z drugą audiczką w rodzinie
PiterA4 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 fajnie działasz cieszy to moje oczy
Kucmin Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Ostatnimi czasy w sumie nic się w rudej nie zmienia prócz cyferek na liczniku, lecz dzięki pogodzie jaką mamy, to przy każdej okazji się robi jakieś zdjęcie Także auto żyje, popierdziela dalej, kopci jak to ma w zwyczaju i na szczęście działa wszystko jak powinno, no może trochę plastiki zaczęły bardziej trzeszczeć I oczywiście rudy w słońcu który wygląda jak czerwony, zawsze spoko Chyba nie bez powody LY3Z jest nazwany Autumn Red Jako, że dawno nic się tutaj nie działo, pora coś napisać Ruda dalej lata po drogach, nic się w niej nie zmienia, prócz nowego akumulatora dla spokoju Przed zimą regulowałem drzwi, na początku było pięknie, potem trochę opadły i trzeba się zabrać za to znowu. Kilometry lecą, zdjęcia się co jakiś czas cykają, a ruda tylko przepala olej i popierdziela dzielnie do przodu może taki zwyczajny ten przód, ale podoba mi się nieziemsko z pierwszym śniegiem pojawił się także jakiś ziomek na lusterku I w sumie kilka świeżych fotek korzystając z pogody I prezent dla rudej, od mojej kochanej jak dla mnie, ta naklejka robi świetny klimat Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Kucmin
Kucmin Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 Przyznam, że podoba mi się to zdjęcie :
Kucmin Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Kurde, dawno nic się tu nie działo Po prawie roku przerwy, w rudej w sumie nic się nie zmieniło... W wakacje udało mi się do bagażnika wsadzić DT50 Jedynie doszły nowe 4 amortyzaroty, nowe klocki na wszystkie koła, no i wiele innych pierdół mechanicznych, żeby latała jak najlepiej i bez żadnych problemów. Za to zdjęć jest dość sporo To zdjęcie mi się mega podoba Ruda nadal żyje, połyka kilometry jak wściekła, no i dostała siostrzyczkę. no i nadeszła pora na zimówki Przód zima, tył lato- Plan na następny rok? Felga z lata idzie na zimę, a na lato wlatuje inne koło
Mukade93 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 tyle po gliwicach jezdze a zadnej rudej nie widzialem
Kucmin Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Słabo się rozglądasz Po okolicy latają jeszcze z 3 inne, prócz tych dwóch
Rekomendowane odpowiedzi