Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Quattro 291HP/380Nm 1.8T S-Line,KW,HEBEL S4,19" 8,5J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do skaczącej półki to ja na początku usztywnilem półkę wkladając kulki z foli stretch jako prowizorka i pomoglo, ale z czasem odpuscilo i teraz myślę nad wygluszenie luki czyms poządnym między półką a blachą.

Btw ta mała maskownica suba portafi wydawac denewujące dźwięki. 

Opublikowano
23 godziny temu, Mizur138 napisał:

utaj tez kilka pytan do was. Po zamaontowaniu BOSE Stage 1 ( jak by ktos nie wiedział to wymiana samych glosnikow) niestety pojawil sie klopot bo sub tak zaczał ostro grac ze tylna połka mi tam skacze i pojawia sie nie przyjemny dzwiek,na obecna chwile calkiem go odłaczylem i tak jestem mega zadowlony ale musze cos z tym zrobic,czy ktos z osob tutaj majacy system BOSE w sedanie wie jak z tym sobie poradzic?

Na początek wywal tą piankę na obwodzie obudowy suba i wklej dobrą uszczelkę gumową, poprawi się przenoszenie drgań. Samą półkę (w karoserii) to już najlepiej wygłuszyć matami bitumicznymi, a plastikowe mocowania ustalające 'miękkiej' półki owinąć taśmą parcianą. Jedyny problem, którego osobiście nie udało mi się jeszcze rozwiązać to ta nieszczęsna blenda siatkowa. Siedzi sztywno w półce ale sama składa się z plastikowej ramki i alu siatki i te dwa elementy drgają.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 1.08.2018 o 12:00, afroo. napisał:

Na początek wywal tą piankę na obwodzie obudowy suba i wklej dobrą uszczelkę gumową, poprawi się przenoszenie drgań. Samą półkę (w karoserii) to już najlepiej wygłuszyć matami bitumicznymi, a plastikowe mocowania ustalające 'miękkiej' półki owinąć taśmą parcianą. Jedyny problem, którego osobiście nie udało mi się jeszcze rozwiązać to ta nieszczęsna blenda siatkowa. Siedzi sztywno w półce ale sama składa się z plastikowej ramki i alu siatki i te dwa elementy drgają.

Ok rozumiem i dzięki za informacje co i jak,jeszcze myślę nad odłączeniem tego całkowicie suba a wstawieniem suba w bagażnik od Mazdy 6. Tez zastanawia mnie sytuacja z zamiana pinów przy subie,podobno to poprawiało granie i nie wiem czy ktoś w tym subie z Bose nic nie grzebał bo tłucze tym basem jak poj...  a 3 opcja jest taka ze po prostu zamontuje suba z wersji podstawowej i do tego jeszcze spróbuje podłączyć z Mazdy 6.  Coś na pewno będę kombinował,bo tego tak zostawić nie mogę :D

Edytowane przez Mizur138

Opublikowano

Wszystkie zdjęcia Zawsze filtrujesz ? 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, davidlive napisał:

Wszystkie zdjęcia Zawsze filtrujesz ? 

Staram sie aby wyostrzyć

gGGXrcB.jpg

o7hV4Sj.jpg

5Rq0D3k.jpg

djWzLXn.jpglECD3DY.jpgKxH6UlZ.jpg

Edytowane przez Mizur138

Opublikowano

Heja .. mam pytanko..

Do tych lamp co mamy widze że masz CLH w lusterku... działa w nich wogule???

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Adam87 napisał:

Heja .. mam pytanko..

Do tych lamp co mamy widze że masz CLH w lusterku... działa w nich wogule???

Z lusterkami nic nie było robione,miałem kupować 14 pin i wszystko ogarniać ale dałem sobie spokój z tym.. 

Opublikowano
1 minutę temu, Mizur138 napisał:

Z lusterkami nic nie było robione,miałem kupować 14 pin i wszystko ogarniać ale dałem sobie spokój z tym.. 

Ale chodzi mi o środkowe, że masz czujnik zmierzchu. I czy przełącznik świateł masz z pozycją auto

Opublikowano
2 minuty temu, Mizur138 napisał:

Moim zdaniem sporo kasy za taki bajer składania, a i tak nie wiadomo jak mocno się składają.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Adam87 napisał:

Ale chodzi mi o środkowe, że masz czujnik zmierzchu. I czy przełącznik świateł masz z pozycją auto

aaa dobra teraz czaje,tak u mnie wszystko działa jak trzeba ale ogolnie mało z tego korzystam bo zawsze nie ustawiam na auto.

3 minuty temu, Marcin Lipiński napisał:

Moim zdaniem sporo kasy za taki bajer składania, a i tak nie wiadomo jak mocno się składają.

Tak jak mowisz,u mnie brakuje aby fotochromu i skladania bo z tego co zauwazylem podgrzewanie jest.

Opublikowano
2 minuty temu, Marcin Lipiński napisał:

Ja mam składane z pilota i naprawde polecam, tym bardziej jak ktoś parkuje na ciasnych parkingach w mieście.. niby jak się złoży lusterko to nie ma miejsca nie wiadomo ile ale większa pewność że się nie urwie...

Opublikowano

aaa dobra teraz czaje,tak u mnie wszystko działa jak trzeba ale ogolnie mało z tego korzystam bo zawsze nie ustawiam na auto.

Bo właśnie niewiem czy jest sens zakładać lusterko z czujnikiem (mam szare a sufit czarny), przełącznik z auto (mam), szybe zmieniać bo i tak mi się szykuje....

A powiedz mi czy też masz tak jak ja że jak zgasisz samochód to te lampy świecą jeszcze pare sekund??? Zależy to od przejechanej trasy.. jak krótka (pare km) to świeci 2-5 sekund a jak dłuższa to nawet z 10s.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Adam87 napisał:

A powiedz mi czy też masz tak jak ja że jak zgasisz samochód to te lampy świecą jeszcze pare sekund??? Zależy to od przejechanej trasy.. jak krótka (pare km) to świeci 2-5 sekund a jak dłuższa to nawet z 10s.

Tak tez tak mam ale to juz takie lampy mi to osobiscie nie przeszkadza :D

Opublikowano

Tak tez tak mam ale to juz takie lampy mi to osobiscie nie przeszkadza :D

Mnie też to nie przeszkadza nawet czasami pomaga, takie szybkie coming home :grin:.. a odpowiada za to moduł który jest podłączony bezpośrednio do aku i lamp i właśnie zależy od naładowania akumulatora... 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Adam87 napisał:

Mnie też to nie przeszkadza nawet czasami pomaga, takie szybkie coming home :grin:.. a odpowiada za to moduł który jest podłączony bezpośrednio do aku i lamp i właśnie zależy od naładowania akumulatora... 

Z lamp jestem mega zadowlony siweca naprawde extra,drugi raz bym kupil taki zestaw a bixa olal :D

Edytowane przez Mizur138

Opublikowano

Ja też jestem zadowolony :decayed: oczywiście zależy od gustu ale mnie też się podobały te ala b8.. jednak wygrały te :banan:

Podobają mi się jak świecą, w nocy xenon świeci jak powinien..

Opublikowano

Łukasz, jedynem slowem LUX. Barrrdzo dobrrrra rrrobota :)

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, muunv napisał:

Łukasz, jedynem slowem LUX. Barrrdzo dobrrrra rrrobota :)

Karol Dziekowac,coraz bliżej końca niż początka :D Z wyglądu to już dużo nie idzie zrobić,jedynie środek jeszcze bardziej ogarnąć i zostaje tylko ta wymarzona mechanika V6 :D:D 

Opublikowano

Co tam jeszze dlubiesz w srodku?

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, muunv napisał:

Co tam jeszze dlubiesz w srodku?

Chce całkowicie ogarnac tego BOSE,fotele do obszycia z boczkami,dekory rs4 jeszcze troszke jest :D zawsze to jakies zajecie