Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Quattro 291HP/380Nm 1.8T S-Line,KW,HEBEL S4,19" 8,5J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Do AIR nie trzeba gwintu, zwykły sportowy KIT np z MTS za 1000zł by wystarczył, a zaoszczędzoną kasę zainwestowałbyś w sensowne sterowanie typu accuair lub airlift. A tak to pewnie skończy się na zwykłym sterowaniu i manometrach, gdzie nigdy auta nie ustawisz równo.
Sterowanie planujesz na każde koło osobo czy tylko przód/tył? 
Kurde no to ładnie. Gwint w ciągu 14 dni mogę zwrócić więc jeszcze mam kilka dni więc dobrze że teraz mówisz co i jak.
Chyba muszę się odezwać do Ciebie na pw co i jak. A zestaw mam że sterowaniem na przód i tył tylko gdyż myślałem że takie coś wystarczy.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na tył wystarczą Ci sportowe mts, które kupisz za ok 300zl para z gwarancją na 2lata. Przód może być używka, byleby gwint był ok. Wysyłasz do pecar katowice do regeneracji (wymienia cały wkład) koszt 500zl. Do tego okucia za 1500zl. W sterowanie przód/tyl bym się nie bawił. Wyobraź sobie że masz blokadę przepływu, zaparkujesz na nie równym terenie, podbije powietrze i jak ruszysz to auto krzywo pojedzie... Dlatego tańszy gwint, a lepsze sterowanie i na 4 koła.

Wysłane z 1+3T

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, H4mm3R napisał:

Na tył wystarczą Ci sportowe mts, które kupisz za ok 300zl para z gwarancją na 2lata. Przód może być używka, byleby gwint był ok. Wysyłasz do pecar katowice do regeneracji (wymienia cały wkład) koszt 500zl. Do tego okucia za 1500zl. W sterowanie przód/tyl bym się nie bawił. Wyobraź sobie że masz blokadę przepływu, zaparkujesz na nie równym terenie, podbije powietrze i jak ruszysz to auto krzywo pojedzie... Dlatego tańszy gwint, a lepsze sterowanie i na 4 koła.

Wysłane z 1+3T

A co bys powiedzial o takim zestawie juz na kazde kolo osobno.Dobre to bedzie ??

- Zbiornik: 15l + obejmy (opcjonalnie inny zbiornik)
- Kompresor:  VIAIR 380C (opcjonalnie inne kompresory Viair)
- Czujnik ciśnienia i przekaźnik
- Sterowanie na kablu: 9-przyciskowy pilot Marco Garage
- Sterowanie bezprzewodowe przód / tył
- Manometry: 2x 1,5" VIAIR ( opcjonalnie 3 manometr dla zbiornika lub inne)
- Okucia: Marco-Garage Aluminium
- Poduszki: RUBENA 6" przód i 130/2 tył ( opcjonalnie inne)
- Zawory: Elektromagnetyczne HAFNER / METALWORK - typ 5/3 - 1/4" - 4 szt.
- Przewód powietrzny 6mm: 20m
- Złączki metalowe skręcane
- Odwadniacz ze złączkami (opcjonalnie AVS)
- Zawór odwadniający 

Opublikowano

Mały zbiornik,mały kompresor i wolne zawory.o wężach nie wspominając.

Edytowane przez serek92

Opublikowano
30 minut temu, Mizur138 napisał:

A co bys powiedzial o takim zestawie juz na kazde kolo osobno.Dobre to bedzie ??

- Zbiornik: 15l + obejmy (opcjonalnie inny zbiornik)
- Kompresor:  VIAIR 380C (opcjonalnie inne kompresory Viair)
- Czujnik ciśnienia i przekaźnik
- Sterowanie na kablu: 9-przyciskowy pilot Marco Garage
- Sterowanie bezprzewodowe przód / tył
- Manometry: 2x 1,5" VIAIR ( opcjonalnie 3 manometr dla zbiornika lub inne)
- Okucia: Marco-Garage Aluminium
- Poduszki: RUBENA 6" przód i 130/2 tył ( opcjonalnie inne)
- Zawory: Elektromagnetyczne HAFNER / METALWORK - typ 5/3 - 1/4" - 4 szt.
- Przewód powietrzny 6mm: 20m
- Złączki metalowe skręcane
- Odwadniacz ze złączkami (opcjonalnie AVS)
- Zawór odwadniający 

Kwestia ceny i w jakim celu chcesz air, jak skakać na zawodach to słabo. Dla komfortu ok

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, H4mm3R napisał:

Kwestia ceny i w jakim celu chcesz air, jak skakać na zawodach to słabo. Dla komfortu ok

Interesuje mnie aby jazda cywilna i zeby autko juz lepiej sie prezentowalo bo spasowanie by bylo lepsze niz na gwincie.

Opublikowano

Wszystko zależy ile chcesz na to przeznaczyć kasy, najlepiej jakbyś napisał pw lub zadzwonił.

Wysłane z 1+3T

Opublikowano
  • Autor

Panowie czy kupowal ktos takie plastiki jak w linku ponizej? Jak z jakoscia ich ?? Bo zastanawiam sie czy brac te z pl czy nie zamowic z aliexpress jak znajde taniej.

http://allegro.pl/panel-uchwyt-drzwi-przod-lewy-audi-a4-b6-b7-01-08-i7153089534.html

http://allegro.pl/panel-przelacznik-szyb-audi-a4-b6-b7-00-07-nowy-i7080838375.html

Opublikowano
Panowie czy kupowal ktos takie plastiki jak w linku ponizej? Jak z jakoscia ich ?? Bo zastanawiam sie czy brac te z pl czy nie zamowic z aliexpress jak znajde taniej.
http://allegro.pl/panel-uchwyt-drzwi-przod-lewy-audi-a4-b6-b7-01-08-i7153089534.html
http://allegro.pl/panel-przelacznik-szyb-audi-a4-b6-b7-00-07-nowy-i7080838375.html
Raczka nowa w ASO chyba 80 czy 90 zl wiec moim zdaniem nie warto zamiennika brac. Przelaczniki nie wypowiem sie.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
7 godzin temu, Mizur138 napisał:

Przelaczniki mam u siebie zamiennik. Nie widac roznicy miedzy oryginalem. Po 4 miesiacach brak jakiegokolwiek zuzycia

Opublikowano

Nie lepiej odnowic ta raczke?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor
Nie lepiej odnowic ta raczke?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Muszę całość kupić bo w jednym miejscu mam małe pęknięcie.

Opublikowano

Kupuj w aso , ok 90 zł wiec nie majątek a masz nówkę sztukę.

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, karol1981 napisał:

Kupuj w aso , ok 90 zł wiec nie majątek a masz nówkę sztukę.

Juz zamówiłem w aso :D wkoncu trzeba ten srodek ogarnac zeby byl jak noweczka :D

Opublikowano

Fajnie, że auto zostało bo projekt naprawdę dobry :thumbup1: A airem będzie rozp**** :decayed: Co do samej sprzedaży to u nas na rynku kompletna patola, ludzie wolą kupić od handlarza z cofniętym licznikiem za 20 tyś. Moja za 30 tyś nie chciała pójść a jedyny egzemplarz na allegro z takim wypasem :lol: 

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, hejneken napisał:

Fajnie, że auto zostało bo projekt naprawdę dobry :thumbup1: A airem będzie rozp**** :decayed: Co do samej sprzedaży to u nas na rynku kompletna patola, ludzie wolą kupić od handlarza z cofniętym licznikiem za 20 tyś. Moja za 30 tyś nie chciała pójść a jedyny egzemplarz na allegro z takim wypasem :lol: 

Dzieki za mile słowa. Niestety wszystko by szlo szybciej ale ze malo jestem w Pl to auto jeszcze nie jest takie jakie bym chciał miec. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz mi się przypomniało, nie chciałeś montować dokładek maxton design przy progach? 

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, niwet napisał:

Teraz mi się przypomniało, nie chciałeś montować dokładek maxton design przy progach? 

Miałem zakladac ale jednak nie beda w ala carbon a ida wszytskie do malowania w czern,tylko jeszcze zastanawiam sie nad jakim odcieniem.

Opublikowano
7 minut temu, Mizur138 napisał:

Miałem zakladac ale jednak nie beda w ala carbon a ida wszytskie do malowania w czern,tylko jeszcze zastanawiam sie nad jakim odcieniem.

Bo się zastanawiam nad nimi, a widziałem czarne na czarnym avancie z progami s4 i nie wyglądało to za dobrze :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
Bo się zastanawiam nad nimi, a widziałem czarne na czarnym avancie z progami s4 i nie wyglądało to za dobrze :kwasny:
Na allegro masz 2 sztuki za 250 zł z tego co kojarzę. Więc zamiast z maxtonn możesz kupić o wiele taniej z allegro. Co do jakości nie wiem ale te z maxtonn są bardzo solidnie wykonane.