Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Quattro 291HP/380Nm 1.8T S-Line,KW,HEBEL S4,19" 8,5J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Które auto twoje? Miałeś swapa na 2.7 robić?2why??

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Mam na oku fajna B8 więc jak pójdzie ta to będzie B8. A jak zostanie plany się nie zmienią[emoji3]

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

B8? Nie zdradzaj B7 Crew [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jeśli ktoś położy 50kpln za dwunastoletni samochód to zdradzi. :lol:

Opublikowano
  • Autor
Jeśli ktoś położy 50kpln za dwunastoletni samochód to zdradzi. [emoji38]
Cena adekwatna do stanu auta i wlozonych tam części. Zawsze mogę wyjac kilka gratow i zejść z ceny z tym problemu nie ma. Ale i tak już jest kilku chętnych nawet za to 50k. A ja też parcia na sprzedaż nie mam bo wiem co tam mam i czym jeżdżę.

Opublikowano
Wiem co tam mam i czym jeżdżę.

Swiete slowa ;)

Opublikowano

Ok ale nikt Ci za mody nie zapłaci. To zawsze są utopione pieniądze. ;)

A dwa - chętnych możesz mieć wielu, kwestia, czy któryś kupi.

W każdym razie powodzenia.

Edytowane przez afroo.

Opublikowano
  • Autor
Ok ale nikt Ci za mody nie zapłaci. To zawsze są utopione pieniądze. [emoji6]
No ja doskonale to wiem,ale wsadzajac 35k(bez przeróbek silnika ) w auto na same mody to jak by liczyć bez nich wartość auto 39-40 tyś. Bo po tyle trzeba liczyć zadbaną B7 1.8t Quattro S Line po modach silnikowych to tak czy siak jak chce te 50k to i tak mi się 1/3 nie zwraca.

Opublikowano

Zastanawiałem się ile krzykniesz 

Autko warte każdej złotówki ale jeśli 50 dych to prawda to za ta cenę znajdzie się S4 

Ja bym strzelał cena w okolicach 35-40 max

Opublikowano

Ja wolę osobiście kupić starszy samochód doposażony niż nowszy i biedniejszy ;) 

Można za 5dych i S4 znaleźć,  tylko eksploatacja tego samochodu jest dość droga i nie ma część wyposażenia co tutaj. 

Za 40tyś to się nie opłaca nawet wystawiać :lol:

Powodzenia w sprzedaży, choć nie ukrywam wolałbym aby auto zostało w twoich rękach i doczekać się swapa :decayed:

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, niwet napisał:

Ja wolę osobiście kupić starszy samochód doposażony niż nowszy i biedniejszy ;) 

Można za 5dych i S4 znaleźć,  tylko eksploatacja tego samochodu jest dość droga i nie ma część wyposażenia co tutaj. 

Za 40tyś to się nie opłaca nawet wystawiać :lol:

Powodzenia w sprzedaży, choć nie ukrywam wolałbym aby auto zostało w twoich rękach i doczekać się swapa :decayed:

No taka prawda co z tego ze kupisz S4/RS4 fajnie sie bedzie jezdzic rok a potem wymieniaj czesci i cie to zje...

A tym bardziej tak jak mowisz ze za 40 tys to nawet nie zaczynam rozmowy z kims...

Jak sie nie sprzeda to zostanie,ale mam fajna na oku B8 kto wie moze byc jeszcze wiecej mocy itp:D

Opublikowano
8 minut temu, Mizur138 napisał:

No taka prawda co z tego ze kupisz S4/RS4 fajnie sie bedzie jezdzic rok a potem wymieniaj czesci i cie to zje...

A tym bardziej tak jak mowisz ze za 40 tys to nawet nie zaczynam rozmowy z kims...

Jak sie nie sprzeda to zostanie,ale mam fajna na oku B8 kto wie moze byc jeszcze wiecej mocy itp:D

Dokładnie ;)

W naszym kraju ciężko będzie Ci sprzedać, ludzie chcą jak najtaniej i o wiele więcej wiedzą na temat danego egzemplarza niż sam właściciel:decayed: Niestety takie są u nas realia :/ 

Co B7 to B7, a nie jakieś tam be łósemki:grin: 

Edytowane przez niwet

Opublikowano

ja bym ja chetnie bral :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zeby nie było ze nic sie nie dzieje to lece z tematem dalej :)

Wiec wpadły takie fanty i powoli sie przygotowuje na sezonik :D 

- Zawieszenie gwintowane Eibach Pro-Street-S

- Zestaw AirRide PRO przód/tył od airride-system

Powoli sie zbieram do zalozenia AirRide no i najwazniejsze na dniach autko idzie cale do malowania tak jak chcialem wiec juz calkiem bedzie perełka :banan:

Jesli sie uda i rodzice zrobia zdjecia fantow to jak najszybciej wstawie bo niestety leza w PL :D I tutaj pytanie do was czy ruszac tez wahacze zeby to zawieszenie bylo idealnie przygotowane pod AirRide ????

Edytowane przez Mizur138

Opublikowano

Btw, rozumiem ze auto zostaje w Twoich rekach? :)

Opublikowano
  • Autor
Btw, rozumiem ze auto zostaje w Twoich rekach? [emoji4]

Po dłuższych przemyśleniach ciężko jest się rozstać [emoji16]

Opublikowano

Czyli jednak nie położył nikt 50kpln. :decayed:  No offence, żeby nie było, że się uczepiłem, relax. :wink:

Wpada air, a jak plany z 2.7bit? Będzie co z tego? : )

Opublikowano

Po co Ci taki drogi gwint do aira, jak sprężyn nie wykorzystasz. 

Opublikowano
  • Autor
Czyli jednak nie położył nikt 50kpln. :decayed:  No offence, żeby nie było, że się uczepiłem, relax. :wink:

Wpada air, a jak plany z 2.7bit? Będzie co z tego? : )
Hmm pisało kilka osób już tak bardziej na poważnie i też byli zainteresowani ogledzinami ale ja kompletnie temat olalem bo wstawiłem tylko jedno ogłoszenie na Fb i na tym się skończyło. Za duży sentyment mam do tego auta po włożonej pracy i niezawodności go. I też taka przesiadka na B8 to tak średni pomysł już bardziej mi się podoba A6 C7 ale tutaj to bym musiał dołożyć sporo funduszu[emoji16]

Tak 2.7bit wpadnie na 100% tylko już bym chciał ale z czasem jest problem więc pierw ogarnę Air-a A potem to malowanie i to 2.7bit to taka truskawka na torcie bedzie[emoji16]

Opublikowano
  • Autor

No tutaj masz rację ale udało się go wyrwać nowke w cenie 3300 zł gdzie polecany mts to 2500 tyś zł więc wolałem dołożyć na lepsze amory. Kolejna sprawa to żaden producednt nie chce sprzedawać części a woli pełne zestawy. A sprężyny zawsze można sprzedać.

Opublikowano
21 minut temu, Mizur138 napisał:

No tutaj masz rację ale udało się go wyrwać nowke w cenie 3300 zł gdzie polecany mts to 2500 tyś zł więc wolałem dołożyć na lepsze amory. Kolejna sprawa to żaden producednt nie chce sprzedawać części a woli pełne zestawy. A sprężyny zawsze można sprzedać.

Do AIR nie trzeba gwintu, zwykły sportowy KIT np z MTS za 1000zł by wystarczył, a zaoszczędzoną kasę zainwestowałbyś w sensowne sterowanie typu accuair lub airlift. A tak to pewnie skończy się na zwykłym sterowaniu i manometrach, gdzie nigdy auta nie ustawisz równo.

Sterowanie planujesz na każde koło osobo czy tylko przód/tył?