baleno Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) AUDI A4 2500 V6 TDI Rocznik 2000 Auto sprowadzone z niemiec , książka serwisowa Obecny przebieg 242 tyś km Skrzynia 6 biegowa manual Pełen pakiet wyposażenia S-line Edytowane 27 Października 2016 przez baleno
pksmlody Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Brzmi mocno tajemniczo... no ale czekamy
baleno Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez baleno
PiterA4 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 pokaz jak ta blenda wygląda bo cos czuje ze janusze tuningu to maczali palce
baleno Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) pokaz jak ta blenda wygląda bo cos czuje ze janusze tuningu to maczali palce Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez baleno
enczu Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Blenda chyba miała pasować do relingów ale jest straszna Jak dla mnie koło średnie i jakoś mi nie siedzi, ale kwestia gustu. Może na lepszej focie, a nie z kalkulatora wyglądałoby lepiej
baleno Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Jak dla mnie jest ok , fakt zdjęcia kilofem robione
PiterA4 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 jak dla ciebie jest ok obkleic element ktory ma byc pomalowany to krotko widze twoj starz na forum
karol24 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 To koło do B5 raczej nie pasuje, rzecz gustu oczywiście co ta za balon jest na tych felgach? jak patrze na te zdjęcia to i to wcale nie wygląda na nogaro blue raczej na pelican blue
xBladex Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ale naskoczyliscie na chłopaka.. Fakt co do pseudo chromu to się zgadzam z wami.. Lipnie to wygląda i to bardzo. Daj auto coś niżej to i może felga będzie ładnie wyglądać. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
baleno Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Naskoczyli jak na promocje w burdelu. Nawet nikt nie pomyślał ze jestem przecież nowy, że to może moje pierwsze audi, że się nie znam.
xBladex Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Kolego spokojnie, bez nerwów itp. Zerknij sobie w inne tematy chłopaków i zobacz co się z czym je itp.. Każdy od razu wszystkiego nie wie.. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
enczu Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dokładnie, nikt krzywdy nie chce zrobić. Jedyne co na dzień dobry można polecić to listwe tylną po prostu w kolor, felgi wiadomo kwestia gustu, jednym się podobają, drugim nie. Balon na feldze jak to balon, ale jest masa ludzi, którzy mają balony, bo robią tysiące kilometrów i nie widzą auta na glebie i naleśnikami. Wiadomo, jeśli ma to wyglądać chociaż troche niżej musiałoby być. Jeśli myślisz o obniżeniu, osobiście odradzam kity, ładuj gwint jak już, zawsze jakaś regulacja względem potrzeb, daje więcej możliwości. Widzę kolego, że już usunąłeś wszystkie foty itd. Wrzuć coś porządniejszego, środek, samochód, a coś się zaradzi i powoli będziesz mógł kombinować jeśli chcesz iść w strone modów
xBladex Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Powoli a do celu. 1. Zrób jakieś ładne zdjęcia, nie musi być od razu robiona sesja przez profesjonalistów itp. 2. Jak chcesz pozbyć się rdzy z klapy to najlepiej daj to lakiernika lub oklejanie jakąś inną folia 3. Posłuchaj rad innych chłopaków co już swoje auta znają na wylot i widzą bardzo dużo.. Nie musisz od razu robić mega gleby itp. Ja Ci życzę bezawaryjnej jazdy i miłego modzenia przy aucie, a to uzależnia. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez xBladex
karol24 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Malowanie blendy 50 zł mnie kosztowało (zależy oczywiście od tego ile Tobie krzykną ), więc wydatek niewielki a klapa będzie elegansio to jest alu więc się utlenia niestety
cylit Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 to nie jest nogaro blue tylko pelican blue
Rekomendowane odpowiedzi