pawelosinski83 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Tak czy inaczej srebrna eska najładniejsza (zaraz po czarnej hehehe) Wysłane przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Każda ma swój urok jeśli jest zadbana Napisane z Note EDGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Tak czy inaczej srebrna eska najładniejsza (zaraz po czarnej hehehe) Wysłane przy użyciu Tapatalka Dokladnie;) zaraz po czarnej;) ...ale plus taki ze jest jeszcze bardziej niepozorna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydek1 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dobra rolka i dokładka z cupry ożywiły look eski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Masz nosa, dziś zamontowane, później wstawię foty z telefonu na gorąco Napisane z Note EDGE Dziś zakończona kolejna porcja modów he he. Zanim pojawi się oficjalny opis, wrzucam gorące foty z dzisiaj, uprzedzam, że samochód brudny był bo spieszyłem się do pracy. [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Potwierdzam, że na tym zawieszeniu, drobne nierówności sa lepiej tłumione niż na seryjnym zawieszeniu Serdeczne podziękowania należą się Karolowi Chrzczonowskiemu, który miał cierpliwość do mojego potworka oraz dla kolegi Artuditu za profi doradztwo. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez mariusz-jagi zmiana hostingu zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ależ siadła ładnie Trzeba będzie na żywo obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gecons Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 ladna bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Ależ siadła ładnie Trzeba będzie na żywo obejrzeć Jak praca pozwoli, to planuje się wybrać we wtorek na spot, jeszcze na setupie "letnim". ladna bestia Dzięki, osobiście mam wrażenie, że staje się coraz ładniejsza Edytowane 22 Października 2016 przez mariusz-jagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 No gwint robi robote. V2?v3? Ja tam bym go jeszcze ciut opuścił...a na pewno z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 to chyba ja tez wpadne na spota we wtorek obczaic esencje.Pieknie wyszło Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 No gwint robi robote. V2?v3? Ja tam bym go jeszcze ciut opuścił...a na pewno z tyłu Jeszcze jest na świeżo, więc najpierw nich siądzie i później będzie ostateczne "skręcenie". Do eSki dostępny jest tylko V1 i V3. Dla mnie wystarczy V1 Napisane z Note EDGE to chyba ja tez wpadne na spota we wtorek obczaic esencje.Pieknie wyszło Mariusz Dziękuję, właściwe to Twoja "robota" Napisane z Note EDGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydek1 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nie nosa a obczailem pod X KP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 najciemniej pod latarnią , Pozdrawiam i dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 No teraz to wygląda kilka cm a różnica w prezencji całosci kolosalna gratulacje :-) masz oko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dzięki za dobre słowo. Te zmiany to "wina" tych felg, bo dopiero na nich zapragnąłem cosik niżej ;-) kiedyś nie sądziłem, że będę miał "gwincik" i podróżował bardziej komfortowo :-D Mała modyfikacja, a efekt "petarda" jak dla mnie. Napisane z Note EDGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Niby troche przykucnela, a roznica ogromna na + !! no i to kółko tez calkiem fajnie pasi. przykrecisz jeszcze ciutke i bedzie malina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Dzięki, chwilę się powoże na tym ustawieniu, bo już mi się wydaje, że przód usiadł jeszcze. Ostateczna konfiguracja jeszcze przede mną Napisane z Note EDGE Pogoda coraz gorsza i sezon na zużywanie dużej ilości płynu do spryskiwaczy rozpoczęty. Dziś czas pozwolił i zamontowałem spryskiwacze mgiełkowe. Przed założeniem dokonałem wycięcia większego otworu za wskazówkami tematu na forum. Operacja przebiegła poprawnie, ale po zamontowaniu do samochodu, okazało się to zabiegiem niepotrzebnym bo zakres regulacji jest wystarczający w moim przypadku. Pierwsze spostrzeżenie to rzeczywiście szybciej można wyczyścić szybę przy jednoczesnym zużyciu mniejszej ilości płynu i wycieraczka nie porusza się na początku "na sucho". Także polecam modyfikację, znacznie poprawia komfort oczyszczania szyby z brudu U mnie tak to się przedstawia: Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez mariusz-jagi zmiana hostingu zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 U mnie już siedzą dawno;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Ja wcześniej sądziłem, że nie ma takiej różnicy , dlatego tak późno Napisane z Oneplus 3 W ramach gwiazdki kolejny upominek dla Esy ;-) tym razem panel MENU i opcja "przewietrzania wnętrza". Pewnie w okresie letnim będzie bardziej przydatna Tutaj z podświetleniem Ekrany aktywnego nowego menu: Napisane z Oneplus 3 Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez mariusz-jagi zmiana hostingu zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Wiosna powoli sie zbliża, więc trzeba cosik zmienić w eSce Teraz wypadło na zmianę włącznika świateł i wymiana anteny zegara ("palma" już jest bo święta coraz bliżej) poza tym nastąpiła wymiana tunelu środkowego na taki w nienagannym stanie (z A4 b7) oraz w końcu "nowszy kluczyk" W marcu nastąpi jeszcze jedna realizacja projektu w celu podniesienia funkcjonalności FISa Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez mariusz-jagi zmiana hostingu zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi