Bieniek Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Jak sie nazywa dodatek do układu wspomagania?
Bieniek Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ok. Doczytałem, że ten sam Jak dozowałeś??
mariusz-jagi Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ogólnie zgodnie z tym opisem Archoil 9100 Dozowanie Do olejów silnikowych stosuj proporcje 1:28 ( 35-36 ml na 1 litr oleju) Do olejów przekładniowych lub hydraulicznych stosuj proporcje 1:10 (100ml na 1 litr oleju) Pojedyncza butelka 250ml wystarcza na 7 litrów oleju silnikowego.
Bieniek Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ok ale ile wlałeś do układu, bo nie mam pojecia ile pojemności ma wspomaganie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mariusz-jagi Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 Płynu do wspomagania jest około 1 litr, więc ja odessałem ze zbiorniczka i wlałem ok. 100 ml. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
pawelosinski83 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Kurde, chyba zapodam sobie tego archoila z ciekawości... Heble 370 siadają P&P i wchodzą w 18? Jak to tam wygląda dokładniej? Tył 330 A6C6 zmniejszony standardowo do 325? Czy jakaś inna kombinacja?
mariusz-jagi Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 Przód prawie jest p&p, trzeba osadzenie w tarczy pod piastę roztoczyć (ja mam już przygotowane tarcze, ale mam info, że była potrzeba je dostosować) , zmieści się do 18" tylko trzeba zastosować cieńsze ciężarki na feldze. Tył tarcza z S4 b8 zrobiona na 326mm. Szczegółów nie znam dokładnie bo mam gotowy zestaw. Jeszce nie pasowałem do auta bo czasu wolnego brak i zanosi się, że w czerwcu nie dam rady chyba :-( Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Z przodu są jeszcze lekko zmodzone adaptery zacisków
mariusz-jagi Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Długo to trwało, ale z uwagi na obowiązki służbowe i później zasłużony urlop nie miałem możliwości dokonać modyfikacji Aktualizacja obejmuje serwis olejów, wymianę lewej chłodnicy i kilka innych drobnych rzeczy po drodze. Najważniejsze to wpadł odrobinę większy [emoji4] zestaw hamulcowy. Przód z Audi TTRS (z niezbędnymi przeróbkami), tył tarcza z Audi S4 B8 (z niezbędnymi przeróbkami). Przy okazji wpadły przewody w stalowym oplocie i w mojej ocenie znacznie poprawia to dozowanie siły hamowania. Płyn ATF 200, nie chciałem droższego, bo samochód nie jeździ po torze [emoji6]. Czujniki zużycia klocków z przodu - założone "jednorazowe" z modelu A8 (nawet nie wiedziałem, że takie są jednorazowe ) Wszystko działa prawidłowo, choć zestaw jeszcze się układa i nie robiłem ostrych prób drogowych. Prezentuje się okazale [emoji41] Podziękowania dla Pana Karola z Elektrocar za jak zrealizowanie kolejnego moda [emoji108] Wysłane z Notka 8 Edytowane 5 Października 2017 przez mariusz-jagi rotacja zdjęć
mariusz-jagi Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 Akurat Ty wiesz coś o tym "hamowniku" ;-). Dzięki za dobre słowo.
Animal Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Kozackie heble A co zrobiłeś ze swoimi starymi zaciskami? Nie walają Ci się przypadkiem? Szukam tyłu
mariusz-jagi Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Dzięki za opinię, podzielam ją razem z Tobą Tylne "hamowniki" wstępnie są już zarezerwowane i czekam na decyzję. Gdyby nie doszło do sprzedaży, napiszę do Ciebie. Przód też mam i jest do sprzedaży ;-) - edit "już sprzedane" Edytowane 5 Października 2017 przez mariusz-jagi
Animal Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Przód już udało mi się pozyskać ale z niecierpliwością będę czekał na info o tym tyle
black4 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Witam, No Mariusz piękny big brake kit zapodałeś Zaciski w słusznym kolorze Jak dotrzesz układ daj pls znać jak się sprawuje no i czy różnica w stosunku do poprzedniego setupu mocno odczuwalna. PS. Koniecznie wpadnij wreszcie na spota, Gratulacje i pozdrawiam!
mariusz-jagi Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 Teraz jestem na wyjedzie służbowym, a wcześniej na długim urlopie, więc temat spotów przypomnę sobie teraz.Dzięki za pozytywną opinię.Wysłane z Notka 8
pawelosinski83 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 No zacnie milordzie ;-)PS. Jeszcze nie ogarnąłem adapterów pod czujnik oleju, ale pamiętam o Tobie ;-) PS2.OT. :-DJak tam note 8? Bo moja czwórka już trochę wysłużona i myślę o 8 :-DWysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
mariusz-jagi Opublikowano 7 Października 2017 Autor Opublikowano 7 Października 2017 Miło czytać pochwałę, dziękuję.Z adapterem do czujnika to tylko w Tobie nadzieja [emoji5].Też użytkowałem Note 4, ale w wersji EDGE i oddałem siostrze.Ósemkę funkcjonalnie oceniam podobnie, bogatszy rysik i świetne zarządzanie energią, oczywiście posiada również za***isty aparat [emoji16].Inne proporcje ekranu, ale to raczej zmiany na plus. Wysłane z Notka 8
mariusz-jagi Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Pogoda kiepska, ale udało się taki mały drobiazg zmienić [emoji6]Mała rzecz a cieszy. Wysłane z Notka 8
Rekomendowane odpowiedzi