Treys Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam Otóż szukam nazwy części zdaje mi się ze powinna się nazywać "zaślepką" potrzebuje kupić "zaślepkę" wciskana do kanapy z tyłu to takie białe na czym jest przymocowana kanapa ponieważ z jednej strony jest urwana i kanapa siedzi tylko bez wciśnięcia tylko problem jest taki że nie mogę znaleźć ani na allegro ani nigdzie jak się to profesjonalnie nazywa... Poratuj ktoś
komoornik Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 To jest praktycznie część nie do odzyskania przy demontażu, udaj się do ASO - mocowanie kosztuje grosze.
Treys Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 O znalazłem podobny temat , chodzi o nr 5 z tego rysunku Wiem że idzie to kupić w ASO tylko jak się to nazywa ?
Hugo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zatrzask mocujący tylnej kanapy - 4B0886373
Treys Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Dziękuje podjechałem do ASO mieli na stanie po 5 zł sztuka kupiłem i jest dobrze
Rekomendowane odpowiedzi