kunbo Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam! Mam problem z połączeniem się z licznikiem. Chciałem dziś skasować insp oleju ale za nic nie che mi się połączyć. Z silnikiem łączy się od razu, więc to chyba nie wina samego kabla? Proszę o pomoc. Kunbo
bintom Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mi sie laczy z licznikiem , ale nie moge skasowac inspekcji . Pisze cos ze nie mam pelnej wersji programu. Moze ktos mi pomoc w tej sprawie ? Prosze o wiadomosc na PW lub mail
roman0012 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mi sie laczy z licznikiem , ale nie moge skasowac inspekcji . Pisze cos ze nie mam pelnej wersji programu. Moze ktos mi pomoc w tej sprawie ? Prosze o wiadomosc na PW lub mail na jakimm Vagu pracujesz?
bintom Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 próbowałem od wersji 311-2 przez 409 i nawet na 5... ( jakoś tam ) jakoś nie mogę nic zrobić więcej jak połączyć sie, a skasować juz nie. Mam Vaga z podwójna linia KKL
kleeju Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mam ten sam problem tez mi sie nechce laczyc z licznikiem:( posiadam taki kabelek http://allegro.pl/item487794457_niebieski_vag_usb_kkl_line_we_wtyku_obd2_promocja.html
kunbo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja ma podobny kabel, ale kiedyś mi się łączył bez problemu. Przestał mi się łączyć jak zacząłem eksperymentować przy immo - może to tego wina? proszę o pomoc bo nie wiem jak mam skasować ten wkurzający-mrugający insp.
Rekomendowane odpowiedzi