BF10 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witajcie, wiem, że temat wałkowany setki razy, ale cieżko znaleźć coś co by mi wyjaśniło mój problem. Auto na równym podłożu ma przód uniesiony wyżej niż tył. Zawiecha 1BA. Zastanawiałem się na Eibach Pro Kit, ale zapewne musiałabym wymienić amortyzatory na inne. Możecie coś doradzić ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
piotrsob1 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jeżeli masz tak od momentu kiedy nabyłeś auto , to nie ma w wyjaśnieniu tego dużego problemu, po prostu ktoś założył z przodu sprężyny przeznaczone do większej klasy wagowej auta ( cięższy silnik ), przednie i tylne sprężyny są z kompletów zapewniających inny prześwit nadwozia, albo są tam zamontowane jakieś wynalazki lub źle wyregulowane gwinty Musisz zgłębić system oznaczania sprężyn i dokopać się do wiedzy jakie powinny być zamontowane w Twoim aucie, potem to już pestka
BF10 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Jeżeli masz tak od momentu kiedy nabyłeś auto , to nie ma w wyjaśnieniu tego dużego problemu, po prostu ktoś założył z przodu sprężyny przeznaczone do większej klasy wagowej auta ( cięższy silnik ), przednie i tylne sprężyny są z kompletów zapewniających inny prześwit nadwozia, albo są tam zamontowane jakieś wynalazki lub źle wyregulowane gwinty Musisz zgłębić system oznaczania sprężyn i dokopać się do wiedzy jakie powinny być zamontowane w Twoim aucie, potem to już pestka Dziękuje za odpowiedź Sprawdzę co tam siedzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Qbazulu Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Wymień na zawieche ori 1BE i bedzie gitara, choć przód zawsze na ori zawieszeniu 1BA i 1 Be jest ciut wyżej
Rekomendowane odpowiedzi