Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Licznik z UKNSI na VDO, czy będzie pasował?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się was upewnić co do licznika.Mój NSI już był rozebrany przez fachury i niestety nadaje się tylko do odpalania.Znalazłem licznik z VDO w którym z tego co wiem poprzez vag commandera mógłbym ściągnąć immo (a nie jak w przypadku UKNSI) tylko czy na pewno?Numery licznika są takie same, więc reszta raczej będzie chodzić (8D0.919.861.C oba są z 1998r półlifta tylko ten co chce kupić jest z 1.6).Za wszelką pomoc serdeczne dzięki! :)

Opublikowano

Commanderem nie ściągniesz immo za to wydobedziesz pin potrzebny do adaptacji immo. Z 1.6 podejdzie bez problemu

Opublikowano

No i jeszcze fajnie by było wiedzieć jaki masz rocznik bo jakoś nie kojarzę aby 1986 roku już były A4 a na pewno nie B5. ;)

aj, nie doczytałem końca.

Tak czy siak, jesteś nowy i zamiast szukać odpowiedzi to zaczynasz od pytań na wielokrotnie poruszany temat.

Opublikowano

Dziękuje wam za odpowiedź i sorki jeśli post się powtarza, ale nie znalazłem akurat takiego postu :( (może za słabo szukałem).

A co do rocznika na profilu to wczoraj edytowałem wszystko, tylko rocznik coś nie wszedł i nie zauważyłem, ale jest już aktualny :D

Temat do zamknięcia/usunięcia.