HiRide Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 wlasnie to jest mega paradoks, listwa z A4 nie pasuje do S4 i odwrotnie mimo, ze zderzaki sa PRAWIE identyczne, prawie, bo w zderzaku S4 nie ma tak wielu uchwytow do listwy jak jest w A4 Listwa do zderzaka S4 w ASO kosztuje okolo 340zl (info od Audi Gajos w Elblagu), jest jeszcze opcja obciecia w listwie od A4 nadmiarowych mocowan i przyklejenie ale nie wiem czy to dobry pomysl to bardzo dobry pomysl nie daj bandytom zarobic bo to paradoks
Tas2die4 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Powiem Wam.. tez zamowilem te koncowki 76 mm.. i wydaja mi sie za male... mysle,ze ponad 80 by robilo,a te to jakies za delikatne do B6.. ale zobaczymy, dzis powinienem miec je zamontowane, wiec jutro moze wstawie foty jak to wyglada u mnie
maciejski Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 ja mierzylem koncowki w A8 4.2 benzynie i ogolnie to tam sa tez w okolicach 76mm, wiec ponad 80mm do B6 to chyba lekka przesada
HiRide Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 ja mierzylem koncowki w A8 4.2 benzynie i ogolnie to tam sa tez w okolicach 76mm, wiec ponad 80mm do B6 to chyba lekka przesada to nie co porownywac a8 do a4 bo to dwa rozne samochody ktore maja inne tyly inne zderzaki i koncowki inaczej sie komponuja z cala reszta
maciejski Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 no zderzaki maja podobne (bynajmniej ten S4 zderzak jest bardzo podobny do tego A8 co ogladalem), koncowki tez sciete, wydaje mi sie, ze w A8 powinny byc wieksze, poza tym np. Cuber chyba zamontowal 70mm i bylo fajnie, ja zdecydowalem sie na 76mm bo chcialem zobaczyc czy nie bedzie lepiej ale jak juz ktos przedobrzy ze srednica to bedzie lipa to otwory beda wypelnione koncowkami = klops
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgadza sie , Ja u siebie miałem 70 mm scięte :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi