inhosik Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Mam problem, na desce miałem zamontowany uchwyt do telefonu z przyssawka. Po zdjeciu uchwytu deska sie odksztalcila tzn. jest dołek okragly od przyssawki. Jak to usunąć?
inhosik Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Da rade czymś posmarować i zmiękczyć?
GreGoriO Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 u mnie, chociaz nie było tak głęboko, myślę. to zniknęło po około dwóch-trzech tygodniach.
inhosik Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 ok poczekam, myślałem posmarować jakimś kremem do skóry ale nie będę ryzykował
Sportowy81 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Miałem ten sam przypadek, po 2 miesiącach nie było już śladu. Niczym nie smarowałem, w tym czasie moze z 2 razy plakiem przejechałem całą deskę.
gontash Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Mam podobną wgniotkę w tapicerce. Zniknęło już u Ciebie?
Rekomendowane odpowiedzi