prezesik18 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ładnie wyszła ściema szyb Powiedz mi jakie tarcze/klocki zakładałeś na tył i jak zużycie po prawie roku jeżdżenia?
pajda Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2018 2 godziny temu, prezesik18 napisał: Ładnie wyszła ściema szyb Powiedz mi jakie tarcze/klocki zakładałeś na tył i jak zużycie po prawie roku jeżdżenia? Textar tarcze i klocki, co do zużycia to ci nie powiem bo nie mierzyłem tego
pajda Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Opublikowano 7 Marca 2019 pasacik zmienił właściciela , pozostanie w klubie a4 i jestem pewny że nowy właściciel będzie dbał
grzes283 Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Gratuluję, dobry wybór ? A coś wiecej??? Silnik, wersja, wyposażenie ? 1
grzes283 Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Będzie Pan zadowolony......dobre połaczenie ? Bezawaryjnosci życzę i zadowolenia z auta:-)
wielik Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Fajny pastuch. Ale widzę że jednak dobra zmiana nastąpiła powrót do audi. Pozdrawiam
pajda Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Opublikowano 22 Marca 2019 Jeśli chodzi o Passata to bardzo fajne auto i złego słowa na niego nie powiem. Fajnie że został w klubie i nowy właściciel już działa z modami ? I tak oto z nienacka wpadło a6c6 i auto jest mega inna bajka porównując do paska
Rekomendowane odpowiedzi