plastuch Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 WitamOto moje wozidło. Przedliftowy kondomRok produkcji 1996 Pod machą 1.8T AEBWyposażenie bez rewelki ale wychodze z założenia że wszystko waży Zakupiona w listopadzie 2008 Im dłużej jest ze mną tym więcej na nią wydaje no ale takie życie Aktualnie wykonane modyfikacje: lusterka w kolor licznik z pełnym FIS podłokietnik (z Paska FL) tył lampy II lift czrne kierunki boczne ori soczewy +xenon Hella z S4 poliftowy gryl + drugi w czerni wskazniki ciśnienia AG seria smoke 18" gwint supersport cheble 312mm Filtr stożkowy ITG S4 kiera wirus (jeszcze nie chamowany ale boost 0.9wskazuje) DP Kubełkowe stołki TIP pakiet oświetlenia tył FMIC Zaraz po kupnie grudzień 2008 [/url] Po tym długo nic aż wkońcu nastąpiły jakieś tam mody Pełen fis + maneta Trójramnienna Kierownica z S4 2 lift lampy Podłokietnik z Pasiaka FL Przednie Reflektory z przedlftowej eSy i oczywiście xenon 4300K Wskazniki ciśnienia AG seria smoke Hebel 312mm Felgi z A8 18" ranty były troche porysowane więc szpachla szpachla szpachla Gwint super Sport początkowo jeździlem na ustawieniach oprzedniego właściciela Potem troche zmądrzałem i finałowo jest tak Pod machą bez większych zmian puki co tylko stożek ITG, Downpipe, FMIC, i alu DV Z wartych uwagi modów to tyle, reszyt nie ma sensu wypisywac bo śmiech ZapRAszam do konwersacji na temat auta i nie tylko wzystko przyjme na klate Aktualnie to wygląda tak: [imghttp://images41.fotosik.pl/767/6afb911b91626d2cgen.jpg[/img] Dzięki pozdrawiam!!![/lis
ykk Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 plastuch jak wyglada grill sline..? Moze takie glupie pytanie, ale nie wiem..
plastuch Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 jeżeli nic nie pomieszałem w poprzednim poście to gril s-line wygląda tak:
sokolnh Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 jeżeli nic nie pomieszałem w poprzednim poście to gril s-line wygląda tak: pomieszałes to jest grill od s4 nie ma grillów s-line do b5, no chyba ze ktos sobie sam zrobi cały w chromie
Siwy1122 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Laczek 17' ściema szybek i kierunki na białe Autko fajne ale jak ją jeszcze dopieścisz to będzie duzoooooooooo lepiej
plastuch Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 no i kolega wyjaśnił całą sprawę Ale wydaje mi się że widziałem kiedyś na allegro cały chromowany gril do b5-ątki oczywiście no ale to może była jakaś tam podróba
.:campino:. Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ja taki mały OT zrobię : ten wyświetlacz z temperaturą to w każdym audi a4 B5 powinien być ? Bo ja nie mam takiego bajerku Poza tym Audiczka fajniutka i plany zacne
plastuch Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 ten wyświetlacz z temperaturą to w każdym audi a4 B5 powinien być ? Bo ja nie mam takiego bajerku mysli Mój Staruszek też ma b5-ątke i tego termoetru nie posiada. Początkowo myślałem że ma popalone diody od podświetlania albo jakieś bezpieczniki, no ale okazało się że wszystko z instalacją jest OK. Więc raczej nie wszystkie mają ten bajerek
Reggi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 jeżeli nic nie pomieszałem w poprzednim poście to gril s-line wygląda tak: Tylko nie gadaj , że dałeś za to 400 zł ? :gwizdanie:
august Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 ten wyświetlacz z temperaturą to w każdym audi a4 B5 powinien być ? Bo ja nie mam takiego bajerku mysli Mój Staruszek też ma b5-ątke i tego termoetru nie posiada. Poczontkowo myślałem że ma popalone diody od podświetlania albo jakieś bezpieczniki, no ale okazało się że wszystko z instalacją jest OK. Więc raczej nie wszystkie mają ten bajerek Niestety nie wszystkie. Miejsca w liczniku są dwa - górne na wyświetlanie biegów przy automacie, dolne na temperaturę. Jeśli go nie ma - jest zwykła laminowana zaślepka...
plastuch Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 jeżeli nic nie pomieszałem w poprzednim poście to gril s-line wygląda tak:Tylko nie gadaj , że dałeś za to 400 zł ? gwizdanie Nie co Ty taki bajer to dopiero mam w planach ale jeszcze nic niewiadomo
mA4ciek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Czy mi się wydaje czy przednia połowa samochodu ma inny kolor? Ja taki grYYL za 100 wyrwałem
plastuch Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Czy mi się wydaje czy przednia połowa samochodu ma inny kolor? raczej złudzenie optyczne stał ukosem do żywopłotu i może dlatego taki efekt powstał Ja taki grYYL za 100 wyrwałem O super cena! masz może dojście do takich akcesoriów?? Nawet za 3stówki bym taki przelatany w dobrym stanie łyknoł
Cristoforo Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Czy mi się wydaje czy przednia połowa samochodu ma inny kolor? raczej złudzenie optyczne stał ukosem do żywopłotu i może dlatego taki efekt powstał Ja taki grYYL za 100 wyrwałem O super cena! masz może dojście do takich akcesoriów?? Nawet za 3stówki bym taki przelatany w dobrym stanie łyknoł za 450 w aso dostaniesz takie akcesoria podrozały ostatnio i to znacznie powiedzieli mi rok temu kosztował 250zł
slaweq Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Mała sugestia z mojej strony odnosnie planów a konkretnie kierownicy s-line..., z kierą jest podobnie jak z grillem..., nie ma s-line tylko od S4
mA4ciek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 trafiłem jeden jedyny, kumpel miał na strychu bo ma S4 mój jest rodem z USA heheeh
Kulek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja bym się postarał najpierw o jakąś dobrą glebę bo trochę wysoko stoi
topor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Czy mi się wydaje czy przednia połowa samochodu ma inny kolor? raczej złudzenie optyczne stał ukosem do żywopłotu i może dlatego taki efekt powstał Ja taki grYYL za 100 wyrwałem O super cena! masz może dojście do takich akcesoriów?? Nawet za 3stówki bym taki przelatany w dobrym stanie łyknoł za 450 w aso dostaniesz takie akcesoria podrozały ostatnio i to znacznie powiedzieli mi rok temu kosztował 250zł 560zl kolego.... :gwizdanie:
plastuch Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2008 Procek24 Ja bym się postarał najpierw o jakąś dobrą glebę bo trochę wysoko stoi naughty słuszne spostrzeżenie!! Będe musiał poszukać na forum jakiś wskazówek
Rekomendowane odpowiedzi