Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plastuchowe 1.8T i takie tam duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Fajne furki macie, chociaż wnętrza mnie nie zachwyciły :tongue4::decayed: =
Wiesz my stawiamy raczej na koło i zawias niż na zbędne pierdoły :decayed:

Poza tym to przed lifty więc za dużo plastików do wymiany :decayed:

a jeszcze dorzuce 2 fotki :decayed:

3cb927bed896a6f3.jpg

Wczoraj jak wsiadłem do Koviego to wnętrze polifta żajebiszte :wink4:

Opublikowano

fakt wnętrze polifta jest 100x ładniejsze od przed lifta :decayed:

Opublikowano

myśle że było cos około 200+ aut a moj w piątek w nocy dojechał na 141 pozycji :P

Aut musiało być znacznie więcej, bo skoro w piątek miałeś numerek 141 a Kowi w sobotę bliżej popołudnia miał numerek chyba z przedziału 130-150, więc trzeba liczyć ok. 300 autek w sumie :wink4:

Wiesz my stawiamy raczej na koło i zawias niż na zbędne pierdoły :decayed:

:tongue4: pierdoły też są ważne :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:tongue4: pierdoły też są ważne :decayed:

ale tylko takie z pod machy :decayed:

A propo po majówce strasznie sie na modzenie zajarałem i zacząłem polerować kolektor dolotowy. Jestem narazie na wstępnym etapie co pokazuje foto niżej :) Ale nie wtym rzecz moje pytanie brzmi co zrobić z osłoną silnika wstępnie ją zmatowiłem, a teraz poradzcie pierścienie :audi: i napis 5v i TURBO pomaować na błękitno tak jak oliwiarke z korka od wlewu oleju, tak jak na foto 2 a potem na to bezbarwny połysk, czy może sie w to nie bawić, wywalić ten plastik i pokrywe silnika pomalować właśnie w ten błękit :mysli:

80cff24ef287b09b.jpg

b1e20693ed6130c6.jpg

Dodam jeszcze że klika pierdół będzie właśnie malowane tym sprayem.

Opublikowano

Wywal plastik i zrób tak jak u mnie - najlepiej kolektor i pokrywa w polerkę.

Opublikowano

Odezwal sie ten ktory smial sie z mojego czerwonego malowania :gwizdanie: Kseroboyyy :D a tak na marginesie : tak jak mialem na czerwono bylo bardzo fajnie :) Jak chcesz zaszalesc wal na zolto :D

Opublikowano

Albo całkowicie wywalić osłonę i polerka, albo czarny mat i białe OOOO oraz czerwona reszta napisów. Powinno się wtedy idealnie komponować, chyba że wolisz błękit Adriatyku :polew:

Opublikowano

Umyj komore silnika ? :naughty:

Opublikowano

Umyj komore silnika ? :naughty:

własnie :) , ja sie bede tez brał za mycie , obczajcie gościa (płyn którym myl juz mam zamówiony) :kox: :kox: :kox: :kox:

Wczoraj w moim autku myłem cały silnik.Autko stało cały dzień na parkingu w pracy,wiec silnik był zimny.Spryskałem płynem do mycia silników całą komorę silnikową.Odczekałem 2-3 minuty i wszystko spłukałem zimna wodą.Oczywiście nie lałem wody na akumulator i alternator.Następnie silnik zapaliłem i tak sobie chodził z 10 minut a ja w tym czasie myłem resztę karoserii .Zapomniałem napisać że zdjąłem przed myciem dolne osłony i je też umyłem.Komora i silnik wygląda teraz jak swieżynka(no prawie) z fabryki.Pozdrawiam :hi: Jaki płyn użyłem mogę podać jutro nazwę bo mam go w pracy.Dodaje fotki po umyciu:

sWt0r.jpg

sWAuS.jpg

G2z1A.jpg

Płyn nazywa się Fular,link do strony producenta: http://www.fular.pl/index.php?id=plyn-do-spryskiwaczy

[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 07:18_________________________________________________

80cff24ef287b09b.jpg

b1e20693ed6130c6.jpg

czemu zasłaniasz lpg ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Kryje mnie bo mu wtryski chu$%wo zamontowalem :polew: i 20 tys km sie zbieramy na poprawke :decayed:

Opublikowano

Kryje mnie bo mu wtryski chu$%wo zamontowalem :polew: i 20 tys km sie zbieramy na poprawke :decayed:

kórwa , ja musze sie do ciebie tez wybrać.... :gwizdanie:

Opublikowano
ten wyświetlacz z temperaturą to w każdym audi a4 B5 powinien być ? Bo ja nie mam takiego bajerku mysli

Mój Staruszek też ma b5-ątke i tego termoetru nie posiada. Początkowo myślałem że ma popalone diody od podświetlania albo jakieś bezpieczniki, no ale okazało się że wszystko z instalacją jest OK.

Więc raczej nie wszystkie mają ten bajerek :wink4:

nie kazdama;]

Opublikowano
  • Autor

Decyzja zapadła dekiel śilnika robie na żółto tak jak napisał Nosb :) kolektor tak samo ale ta górna część zostaje w polerce :decayed:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty:' alt='default_images_smilies_smf_naughty.gif' alt=':naughty:'> :naughty:'>

Ja sie go nie wstydze ale jak ktoś by taką maniane zobaczył to bym Daielowi popsuł opinie :decayed: Zresztą nie jeden się już zdziwił że na Podtlenku nie źle zapier&@la :naughty:

Ustawiliśmy się już na poprawke wtryskiwaczy i małe modzenie z DSMIC i lekkie ogarnięcie tematu komory silnika. Na przyszłość jeszcze stożek ITG i jakieś tam :)

Opublikowano

Perwers :decayed:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Obniżyłem jeszcze troche paździerz i chyba troche przegiołem :decayed:

99b3bf1f05ccfbfemed.jpg

Opublikowano

no przekozakowales :decayed::kox:

Opublikowano
  • Autor

Troche nisko sie zrobiło :) ale komfort jest :kox:

986e7eefd2333176med.jpg

Opublikowano

Obniżyłem jeszcze troche paździerz i chyba troche przegiołem :decayed:

99b3bf1f05ccfbfemed.jpg

Troche nisko sie zrobiło :) ale komfort jest :kox:

986e7eefd2333176med.jpg

teraz masz dokladnie tak jak u mnie :kox:

Opublikowano

Widzisz Plast 20zł i o ile więcej frajdy :) Ja tam telefonu nie wcisne :)

Opublikowano

Widzisz Plast 20zł i o ile więcej frajdy :) Ja tam telefonu nie wcisne :)

WTF ??? :blink:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 12:47_________________________________________________kupił sobie te tjuningowe ściski do sprężyn z allegro???? :polew: :polew: :polew: