plastuch Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 w moim przypadku tak było gdyby nie kolor i różnica wagi to byś nie odrużnił tej ori od tej dorobionej
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 w moim przypadku tak było gdyby nie kolor i różnica wagi to byś nie odrużnił tej ori od tej dorobionej plastuch to bedziemy w kontakcie, bo może bym sobie sprawił takie na nowy sezon :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 w moim przypadku tak było gdyby nie kolor i różnica wagi to byś nie odrużnił tej ori od tej dorobionej plastuch to bedziemy w kontakcie, bo może bym sobie sprawił takie na nowy sezon :gwizdanie: no no niech hurtem zrobi
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 w moim przypadku tak było gdyby nie kolor i różnica wagi to byś nie odrużnił tej ori od tej dorobionej plastuch to bedziemy w kontakcie, bo może bym sobie sprawił takie na nowy sezon :gwizdanie: no no niech hurtem zrobi ale ja mam KW, nie bedzie różnicy?
plastuch Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie będzie różnicy w zasadzie wszystkie nakrętki są takie same (mają ten sam skok gwintu i tą samą średnice)
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie będzie różnicy w zasadzie wszystkie nakrętki są takie same (mają ten sam skok gwintu i tą samą średnice) aaa, to nawet nie musiałbym Ci moich podsyłać , to jeszcze lepiej,a na tył zamiast tych plastikowych da radę takie coś ogarnąć bez przesyłania nakrętek?
plastuch Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Jak byście chcieli to dajcie znać postaram sie załatwić
mrogal Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Jak byście chcieli to dajcie znać postaram sie załatwić mi mozesz brac wujek bo ja mam to co Ty
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Jak byście chcieli to dajcie znać postaram sie załatwić jak bedzie coś na rzeczy to napewno się odezwe , i opcja bez przesyłania starych nakrętek by mi bardziej pasiła, bo gwint na aucie i trzebabyłoby unieruchamiać furę
plastuch Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie będzie różnicy w zasadzie wszystkie nakrętki są takie same (mają ten sam skok gwintu i tą samą średnice) aaa, to nawet nie musiałbym Ci moich podsyłać , to jeszcze lepiej,a na tył zamiast tych plastikowych da radę takie coś ogarnąć bez przesyłania nakrętek? Ja luzem mam tylko przednią tylnie są chyba troche mniejsze więc automatycznie musiał bym wyciągać swoją z amortyzatora
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie będzie różnicy w zasadzie wszystkie nakrętki są takie same (mają ten sam skok gwintu i tą samą średnice) Ja luzem mam tylko przednią tylnie są chyba troche mniejsze więc automatycznie musiał bym wyciągać swoją z amortyzatora aaa, to nawet nie musiałbym Ci moich podsyłać , to jeszcze lepiej,a na tył zamiast tych plastikowych da radę takie coś ogarnąć bez przesyłania nakrętek? chociaż tył jescze jest w dość dobrym stanie , to jakbyś zlecał te dla Mrogala, to możesz wziąść dwie sztuki więcej, bo wezmę napewno
plastuch Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 jutro się odezwe w tej sprawie musze leciec [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 20:11_________________________________________________Puki co dowiedziałem się tyle że magik ma teraz troche zamówień ale ogólnie nakrętki do wykonania dam znać A tymczasem springi mają nową powłokę lakierniczą:
plastuch Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Proszkowo?? Da radę ale firma jest taka że np. jednego tyg. malują wszystko na czarno później na czerwono itd. węc mogło by to potrwać :gwizdanie: A tym czasem jest gleba ale chyba przegiąłem ciekawe czy wyjadę z garażu
paput Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 fajna furka co to za drugi wskaźnik masz tam? jeden wskaźnik ciśnienia a drugi?
plastuch Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Dziękować rewelki nie ma ten drugi to ciśnienie oleju a musze je przenieśc w kratki nawiewu bo na słupku mnie czasem rozpraszają [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 00:02_________________________________________________Nowy gadzet pod mache: Rozpórka przednia górna JOM / INXX już na aucie: Dolna od Labela juz jedzie do mnie, Przy okazji skręciłem troche nakrętki na amortyzatorach z tyłu jest tak: Jakos to wygląda
mrogal Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Dziękować rewelki nie ma ten drugi to ciśnienie oleju a musze je przenieśc w kratki nawiewu bo na słupku mnie czasem rozpraszają [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 00:02_________________________________________________Nowy gadzet pod mache: Rozpórka przednia górna JOM / INXX już na aucie: Dolna od Labela juz jedzie do mnie, Przy okazji skręciłem troche nakrętki na amortyzatorach z tyłu jest tak: Jakos to wygląda gadles z sasiadem magikiem?
slepy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Dziękować rewelki nie ma ten drugi to ciśnienie oleju a musze je przenieśc w kratki nawiewu bo na słupku mnie czasem rozpraszają [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 00:02_________________________________________________Nowy gadzet pod mache: Rozpórka przednia górna JOM / INXX już na aucie: Dolna od Labela juz jedzie do mnie, Przy okazji skręciłem troche nakrętki na amortyzatorach z tyłu jest tak: Jakos to wygląda gadles z sasiadem magikiem? ja znalazłem takiego magika u siebie w okolicy, dorabiał mi piasty do quada, i ogarnie nakrętki , tylko muszę sciągnąć nakrętkę na wzór
mrogal Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Dziękować rewelki nie ma ten drugi to ciśnienie oleju a musze je przenieśc w kratki nawiewu bo na słupku mnie czasem rozpraszają [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 00:02_________________________________________________Nowy gadzet pod mache: Rozpórka przednia górna JOM / INXX już na aucie: Dolna od Labela juz jedzie do mnie, Przy okazji skręciłem troche nakrętki na amortyzatorach z tyłu jest tak: Jakos to wygląda gadles z sasiadem magikiem? ja znalazłem takiego magika u siebie w okolicy, dorabiał mi piasty do quada, i ogarnie nakrętki , tylko muszę sciągnąć nakrętkę na wzór to jak plastuch nie ogarnie to pamietaj o mnie
Rekomendowane odpowiedzi