Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Plastuchowe 1.8T i takie tam duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zauwazylem, ze pierwszym w wiekszosci przypadkow - MODEM - sa lampy poliftowe :wink4:

A nie białe kierunki boczne?

Opublikowano
zauwazylem, ze pierwszym w wiekszosci przypadkow - MODEM - sa lampy poliftowe wink4

A nie białe kierunki boczne?

W moim przypadku to raczej na pewno pierwszym będą kierunki boczne :polew:

Opublikowano

Mała aktualizacja zdjęć :decayed:

Przed myjką:

3e4f0b1bd0477eeemed.jpg

Po myjce:

fc59f07d92e1605dmed.jpg

jeszcze tylko kilka dni i i alu wchodzi :decayed: (mam taką nadzieje)

Opublikowano

i nie zakładaj już więcej tych kołpaków :decayed:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 08:45_________________________________________________

Także drogi Franio, zanim następnym razem napiszesz, że straciłem zmysły montując klimę do Swifta 1.0, zapytaj dlaczego, zanim osądzisz.

Łączę pozdrowienia.

nie ku temu wątek, ale odpiszę.

Najpierw piszesz, że montaż klimy to horror, potem, że groszowa sprawa, atak naprawdę to Ty tym autem nie jeździsz, to po co ta gatka?

Opublikowano
i nie zakładaj już więcej tych kołpaków :decayed:

haha postaram się ich na alu. nie zakładać :tongue4: W zasadzie to zbyt bajeranckie nie są ale ori. audi :decayed: ( chociaż no nie wiem)

Także drogi Franio, zanim następnym razem napiszesz, że straciłem zmysły montując klimę do Swifta 1.0, zapytaj dlaczego, zanim osądzisz.

Łączę pozdrowienia.

nie ku temu wątek, ale odpiszę.

Najpierw piszesz, że montaż klimy to horror, potem, że groszowa sprawa, a tak naprawdę to Ty tym autem nie jeździsz, to po co ta gatka?

A klimy to nie będzie bo u nas w świętokrzyskim nie ma takich luxusów :polew:

furmanka dostała dziś nowe klocki i tarcze tył. Teraz to moge powiedziec że hamuje :decayed:

Opublikowano

chcesz powiedziec, że do autka, które setke ma po 8,3 sekundy i zapitala po 220 założyłeś klocki za 65 zł, a tarcze po 115 zł??? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2009, 18:17_________________________________________________ale to jest zestaw na tył?[br]Dopisany: 20 Marzec 2009, 18:19_________________________________________________nie klocki leżą przednie :cool1:

Opublikowano
ale to jest zestaw na tył?

Tak to zestaw na tył i hamuje aż miło :naughty:

Pozdrawiam[br]Dopisany: 21 Marzec 2009, 01:08_________________________________________________Po długiej przerwie w temacie pojawiło się światło w tunelu a mianowicie zamówiłem II lift lampy tył. A oto i one:

ab26d33018e20956med.jpg

Juz są w drodze :wink4: więc niedługo będe się cieszył w pół odmłodzona pupą :tongue4:

Opublikowano

Plastuch cały czas do przodu :kox::naughty::polew: i to się chwali :>. Na moją przyjdzie czas pod koniec sierpinia :> :evil:.

Opublikowano

Widziałem, siedziałem, jechałem. Fajnie nawet jedzie i w środku bardzo, bardzo zadbana :naughty:

Opublikowano

W końcu macie takie same silniki :> :naughty::decayed:. Też myślałem o 1.8T, ale to dbanie o turbine mnie odstraszyło od kupna, bo na horyzoncie była bordowa A4 z fajnymi felami i właśnie z silnikiem 1.8T :rolleyes::confused4:..., ale i tak jestem zadowolony :> :naughty:.

Opublikowano
Plastuch cały czas do przodu :kox::naughty::polew:

Staramy się :decayed:

środku bardzo, bardzo zadbana :naughty:

Ciepła woda i Vanish czynią cuda :D

Swoją drogą froger34 cały czas czekam aż pochwalisz sie Twoją lalą. Biorąc pod uwage jak wyglądała 80-ka to będzie się można czegoś mocnego spodziewać :decayed:

Opublikowano

Zanim A4 będzie na poziomie B4 to trochę czasu zleci :decayed:

Opublikowano

Dziś Adela dostała nowe lampki więc się chwale owym zdjęciem:

9772384fc957601bmed.jpg

O NIEBO lepiej :tongue4:

No to teraz wypadało by jeszcze zmienić coś z przodu :decayed:

Opublikowano

duuuuużo lepiej :good: teraz soczewka na przód :gwizdanie: I grill :rolleyes:

Opublikowano

Będzie i soczewka :good:

Nosb-a męcze już od jakiegoś czasu o ten jego plift bo jemu by się rs przydał :decayed:

A jak nie to mam taki mały patencik ale spokojnie :audi: zostaje :wink4:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 21:50_________________________________________________Na zakupach Byłem :naughty: :

43d44d792ab4e802.jpg

Pierwsze miały byc soczewki ale trafił się fisior w dobrej cenie i taka okazja mogła by się już nie powtórzyć więc brałem :cool1:

Teraz czeba jeszcze kupic manetke i czujnik oleju :decayed:

Mod w drodze....

Opublikowano

Od Daniela pewnie ten fisior, od Daniela :decayed:

Opublikowano

7c3221e3314a95f9.jpg

Busola wsadzona :decayed:

Czeba jeszcze zapiąć pare kabli :wink4:

Opublikowano

Plastuch wystarczy tylko kupić pełny FIS i wystarczy? Nie trzeba czegoś modyfikować w elektryce :mysli:. Fajnie mieć więcej info przed oczami :naughty::kox::decayed:.