przemciotorun Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 bo po zalozeniu tych lamp jest efekt
august Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 zauwazylem, ze pierwszym w wiekszosci przypadkow - MODEM - sa lampy poliftowe A nie białe kierunki boczne?
plastuch Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 zauwazylem, ze pierwszym w wiekszosci przypadkow - MODEM - sa lampy poliftowe wink4A nie białe kierunki boczne? W moim przypadku to raczej na pewno pierwszym będą kierunki boczne
slaw86 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 a w moim były :polew: te wydają mi sie lepsze na niskobudżetowego moda http://moto.allegro.pl/item525410060_nowy_kierunkowskaz_migacz_przedni_audi_a4_s4.html ale tak jak reszta mówi zespolone po II lifcie
plastuch Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 Mała aktualizacja zdjęć Przed myjką: Po myjce: jeszcze tylko kilka dni i i alu wchodzi (mam taką nadzieje)
franio Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 i nie zakładaj już więcej tych kołpaków [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 08:45_________________________________________________ Także drogi Franio, zanim następnym razem napiszesz, że straciłem zmysły montując klimę do Swifta 1.0, zapytaj dlaczego, zanim osądzisz.Łączę pozdrowienia. nie ku temu wątek, ale odpiszę. Najpierw piszesz, że montaż klimy to horror, potem, że groszowa sprawa, atak naprawdę to Ty tym autem nie jeździsz, to po co ta gatka?
plastuch Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 i nie zakładaj już więcej tych kołpaków haha postaram się ich na alu. nie zakładać W zasadzie to zbyt bajeranckie nie są ale ori. audi ( chociaż no nie wiem) CytujTakże drogi Franio, zanim następnym razem napiszesz, że straciłem zmysły montując klimę do Swifta 1.0, zapytaj dlaczego, zanim osądzisz. Łączę pozdrowienia. nie ku temu wątek, ale odpiszę. Najpierw piszesz, że montaż klimy to horror, potem, że groszowa sprawa, a tak naprawdę to Ty tym autem nie jeździsz, to po co ta gatka? A klimy to nie będzie bo u nas w świętokrzyskim nie ma takich luxusów furmanka dostała dziś nowe klocki i tarcze tył. Teraz to moge powiedziec że hamuje
franio Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 chcesz powiedziec, że do autka, które setke ma po 8,3 sekundy i zapitala po 220 założyłeś klocki za 65 zł, a tarcze po 115 zł??? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2009, 18:17_________________________________________________ale to jest zestaw na tył?[br]Dopisany: 20 Marzec 2009, 18:19_________________________________________________nie klocki leżą przednie
plastuch Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ale to jest zestaw na tył? Tak to zestaw na tył i hamuje aż miło Pozdrawiam[br]Dopisany: 21 Marzec 2009, 01:08_________________________________________________Po długiej przerwie w temacie pojawiło się światło w tunelu a mianowicie zamówiłem II lift lampy tył. A oto i one: Juz są w drodze więc niedługo będe się cieszył w pół odmłodzona pupą
Skyliner89 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Plastuch cały czas do przodu i to się chwali :>. Na moją przyjdzie czas pod koniec sierpinia :> .
Krycha Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Widziałem, siedziałem, jechałem. Fajnie nawet jedzie i w środku bardzo, bardzo zadbana
Skyliner89 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 W końcu macie takie same silniki :> . Też myślałem o 1.8T, ale to dbanie o turbine mnie odstraszyło od kupna, bo na horyzoncie była bordowa A4 z fajnymi felami i właśnie z silnikiem 1.8T ..., ale i tak jestem zadowolony :> .
plastuch Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Plastuch cały czas do przodu Staramy się środku bardzo, bardzo zadbana Ciepła woda i Vanish czynią cuda Swoją drogą froger34 cały czas czekam aż pochwalisz sie Twoją lalą. Biorąc pod uwage jak wyglądała 80-ka to będzie się można czegoś mocnego spodziewać
Krycha Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zanim A4 będzie na poziomie B4 to trochę czasu zleci
plastuch Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Dziś Adela dostała nowe lampki więc się chwale owym zdjęciem: O NIEBO lepiej No to teraz wypadało by jeszcze zmienić coś z przodu
rafalekx Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 duuuuużo lepiej teraz soczewka na przód :gwizdanie: I grill
plastuch Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Będzie i soczewka Nosb-a męcze już od jakiegoś czasu o ten jego plift bo jemu by się rs przydał A jak nie to mam taki mały patencik ale spokojnie zostaje [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 21:50_________________________________________________Na zakupach Byłem : Pierwsze miały byc soczewki ale trafił się fisior w dobrej cenie i taka okazja mogła by się już nie powtórzyć więc brałem Teraz czeba jeszcze kupic manetke i czujnik oleju Mod w drodze....
Krycha Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Od Daniela pewnie ten fisior, od Daniela
plastuch Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Busola wsadzona Czeba jeszcze zapiąć pare kabli
Skyliner89 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Plastuch wystarczy tylko kupić pełny FIS i wystarczy? Nie trzeba czegoś modyfikować w elektryce . Fajnie mieć więcej info przed oczami .
Rekomendowane odpowiedzi