Diablo Opublikowano 26 Czerwca 2019 Opublikowano 26 Czerwca 2019 12 godzin temu, M@rcin napisał: Podeślij namiar na te listwy Kupowałem je prawie rok temu w Łodzi u producenta firma Cetus. Przykręca się je na fabryczne śrubki a po długości klei na silikon.
Grzyb01 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2019 W moich ktoś zrobił patent i na środku wkleił ori zatrzask. Tak że moje są wsuwane na jeden ori trzpień który wystaje z drzwi.
kamil-vag Opublikowano 28 Czerwca 2019 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Super podejście do auta, szczególnie do spraw mechanicznych, to lubię ? oby tak dalej ? Powodzenia!
Grzyb01 Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Opublikowano 6 Lipca 2019 W dniu 28.06.2019 o 17:32, kamil-vag napisał: Super podejście do auta, szczególnie do spraw mechanicznych, to lubię ? oby tak dalej ? Powodzenia! Dzięki. Dziś przyszedł czas na mały serwis olejowo-filtrowy.
Grzyb01 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dziś dołożyłem wskaźnik doladowania. Szkoda że nie ma białego koloru podświetlenia.
kazzi Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Kratkę sam docinałeś czy to jakiś gotowy zestaw? Fakt, białe podświetlenie byłoby "nowocześniejsze" wg. mnie ale te przynajmniej wygląda jak fabryczne ? i jeszcze jedno pytanie odnośnie elwire na desce. Nie rozprasza Cię to podczas jazdy? Zastanawiam się nad dołożeniem jednak na listwie od schowka do stacyjki max ?
Grzyb01 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Tak wszystko robiłem sam. Trochę silikonu ??? i nie ma otworu. Co do elwire to jest spoko. Ja również nie lubię jak mi coś świeci po oczach ale to aparat robi wrażenie jak by walilo po oczach a wcale tak nie jest.
Grzyb01 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Stara osłona termiczną wydechu oslonilem trochę turbo żeby tak nie grzało komory silnika.
Grzyb01 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Założyłam tylną wycieraczke od q5. Dołożyłem antenę gps. Pomalowana czarna strukturą do plastiku. Wpadły listwy progowe w kolor. Zostaje tylko pomalowac zderzaki Nowe klocki czekają na montaż. Edytowane 3 Września 2019 przez Grzyb01
Grzyb01 Opublikowano 7 Września 2019 Autor Opublikowano 7 Września 2019 Tył ogarnięty na czarno. Zostaje jeszcze przód.
Grzyb01 Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 Zima idzie czas się przygotować ?? 1
Venovsky Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Na grubo widzę! Szanuje bo też chcę do swojej kiedyś dołożyć Q ale nie mam cierpliwości do siedzenia po aukcjach i szukać wszystkiego a kompletnych swapów ze skrzynią 6b jak na lekarstwo
Grzyb01 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 1 godzinę temu, Venovsky napisał: Na grubo widzę! Szanuje bo też chcę do swojej kiedyś dołożyć Q ale nie mam cierpliwości do siedzenia po aukcjach i szukać wszystkiego a kompletnych swapów ze skrzynią 6b jak na lekarstwo Trzeba polować. Ja pisałem na grupach i na forum. Udało się trafić komplet z forum od bex-a. Skrzynia 6-cio biegowa ma takie same przełożenia jak moja 5-cio biegowa od bfb tylko jeden bieg więcej. Chodzi mi ostatnie przełożenie.
Grzyb01 Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Q na pokładzie. Chciałem zmienić sam kapsel w galce a udało się trafić fajna gałkę z mieszkiem i uj wie od jakiego to audi. Zostało mi jeszcze zrobić wydech. Przełożyć pompe abs. Edytowane 9 Listopada 2019 przez Grzyb01 1
kamil-vag Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Dobra robota A gałeczka chyba od B8
Grzyb01 Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) 9 minut temu, kamil-vag napisał: Dobra robota A gałeczka chyba od B8 Dzięki Kamil. Sprzedający nie był mi w stanie powiedzieć od jakiego modelu audi jest ta galka. Ale fajnie wygląda. Edytowane 9 Listopada 2019 przez Grzyb01
kamil-vag Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Fajnie, fajnie, też mam u siebie właśnie taką ?
Grzyb01 Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 Z pompą abs poszedłem trochę na skróty. Wymieniłem sam sterownik. Jutro tylko kodowanie. 1
Grzyb01 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Opublikowano 4 Marca 2020 Mały modzik. Z mono na kolor. Zostaje jeszcze ogarnąć immo. Na chwilę obecną wszyscy okoliczni fachowcy rozkładają ręce.
Frond Side Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Wysyłkowo możesz ogarnąć immo np u @Galetto
Rekomendowane odpowiedzi