Łuki28.08 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 B popieram też tak myślę że B i do tego może listwy boczne w carbon
arassVip Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 też tak myślę że B i do tego może listwy boczne w carbon O ile pogoda pozwoli to na dniach zamontuję tę dokładkę i wtedy pomyślę czy listwy boczne tez zrobić w carbon
arassVip Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Angielska pogoda wreszcie pozwoliła na wieczorne rezanie. Oto efekty kilku godzin spędzonych dosłownie leżąc na ulicy. Dokładka siedzi. Międzyczasie na pokład wpadł ksenon (zenon) czyli zestaw HID... Wygląda to ciekawie... Tylko jak długo poświeci? A na pozycje LED. Edytowane 13 Maja 2017 przez arassVip
black4 Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Witaj, Bardzo fajnie ta dokładka w carbonie pasuje do czerwieni ;D ładnie wyszło, Pozdrawiam
arassVip Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Opublikowano 16 Maja 2017 Typowy problem modelu dotknął i mnie, a chodzi o schowek. Z pomocą przyszedł ebay i zestaw naprawczy. Może nie wygląda to estetycznie, ale spełnia zadanie.
arassVip Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Opublikowano 16 Maja 2017 Ford Focus vs Ja. Chyba jeszcze troszkę za wysoko...
Damiyc Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 Dziwne że dopiero teraz się natknąłem na Twój temat ale powitać kolegę Na wstepie bardzo ładna Audiczka Widzę że jesteś z Zamościa ja jestem z Biłgoraja i też mieszkam w Anglii a do tego mam A4 kolor inny i sedan ale S-line BEX + ośka się zgadza no i tez mam customowy wydech :DDD
arassVip Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Opublikowano 19 Maja 2017 Cześć Damiyc. Miło spotkać kogoś z moich okolic Jeśli masz jakieś nagranie swojego wydechu to chętnie posłucham
Damiyc Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 No nie mam narazie nic ale wydaje mi się że jest dużo cichszy od twojego:P Chociaż jak jeżdżę do Polski to i tak zdaje się być ciut za głośny Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Czarny4 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Powiedz mi jak z montazem takiej dokladki w zderzaku sline ? W s3 musialem przycinac te bolce posrodku i po bokach bo za dluga byla. Jak jest tutaj pasuje bez problemu czy trzeba rezac ?
KoJ@K Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Do oklejenia cupry potrzebny jest jeden kawalek folii, czy z dwoch robione ?
arassVip Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dnia 19.06.2017 o 11:40, Czarny4 napisał: Powiedz mi jak z montazem takiej dokladki w zderzaku sline ? W s3 musialem przycinac te bolce posrodku i po bokach bo za dluga byla. Jak jest tutaj pasuje bez problemu czy trzeba rezac ? Można powiedzieć, że pasuje... Ja nic nie przycinałem bo kupiłem od osoby, która miała tę dokładkę zamontowaną w A4 B6. Przy montażu łatwo daje zauważyć się fakt, że dokładka wydaje się nie pasować kształtem do zderzaka (mam na myśli przyłożenie jej na luźno). Ja miałem ułatwione zadanie, bo miejsca montażu (czyli gdzie mają znaleźć się wkręty) po prostu skopiowałem, mierząc otwory w zderzaku od osoby, od której kupiłem dokładkę.
arassVip Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 Oczywiście, że jeden choć jak dobrze spasujesz spoine to będzie ok.
arassVip Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 20 Czerwca 2017 przez arassVip
arassVip Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 29 minut temu, KoJ@K napisał: Do oklejenia cupry potrzebny jest jeden kawalek folii, czy z dwoch robione ? Jeden choć jak dobrze spasujesz spoine to będzie ok. M3 jest bardzo plastyczna z pamięcią kształtu. Oczywiście wszystko w granicach.
arassVip Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 Przepraszam za dziwne wpisy. W związku z tym mam pytanie. Jak usunąć post?
Czarny4 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 czyli pewnie kupiles juz z dwoma tymi bolcami co wystaja przycietymi juz ? Dzis bede rezal
Rekomendowane odpowiedzi