Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Efekt podobny do tego w A3 Sportback Mothafucka! Złapałem smaka! ale
alvaro Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Do tych "szwedzkich" jeszcze tylko białe kierunki zamiast pomarańczy i jest ideał !
malik Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Koleś pisze, że mniej więcej w miesiąc dopracuje ostatnie szczegóły i zacznie masową produkcję. Nie podał jeszcze niestety ceny.
ba$ior Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Koleś ze szwecji doszlifuje projekt i być może zacznie robić te lampki dla audizine O i to jest dobra wiadomość w dobie kryzysu Dokonamy grupowego zakupu Te "szwedki" są najlepszą propozycja lamp do sedana.
Dibo Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Koleś ze szwecji doszlifuje projekt i być może zacznie robić te lampki dla audizine O i to jest dobra wiadomość w dobie kryzysu Dokonamy grupowego zakupu Te "szwedki" są najlepszą propozycja lamp do sedana. Jeszcze jakąś zniżkę wywalczycie dla klubowiczów
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Koleś pisze, że mniej więcej w miesiąc dopracuje ostatnie szczegóły i zacznie masową produkcję. Nie podał jeszcze niestety ceny. szkoda że nie do B6
alvaro Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Jak co ta ja też się piszę na grupowy zakup
Heat Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Jak co ta ja też się piszę na grupowy zakup +1
malik Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Koleś pisze, że mniej więcej w miesiąc dopracuje ostatnie szczegóły i zacznie masową produkcję. Nie podał jeszcze niestety ceny. szkoda że nie do B6 Masz całą masę gotowych LEDów do B6 dostępnych na rynku od ponad 2 lat.
scrat Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 O i to jest dobra wiadomość w dobie kryzysu Dokonamy grupowego zakupu Te "szwedki" są najlepszą propozycja lamp do sedana. Jak będą dostępne też do avanta, to również się piszę...
malik Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Ciekawe ilu zostnie "chętnych" kiedy okaże się, żę za lampki treba zapłacić około 500$ A o takiej właśnie kwocie mówi się na audizine :gwizdanie: Ja oczywiście mogę podjąć się zorganizowania zakupu grupowego ale tylko na zasadach: kasa z góry na konto i dopiero wtedy składam zamówienie.
alvaro Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 malik zapłacić około 500$ zależy po ile będzie dolar
Cineksik Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Koleś pisze, że mniej więcej w miesiąc dopracuje ostatnie szczegóły i zacznie masową produkcję. Nie podał jeszcze niestety ceny. szkoda że nie do B6 Wąski jesteśmy dyskryminowani ;(
Cineksik Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Cineksik w tym wątku na pewno... niestety dla B6 nie ma wątku tak jak i lamp
Heat Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Ciekawe ilu zostnie "chętnych" kiedy okaże się, żę za lampki treba zapłacić około 500$ Pod warunkiem , że będzie sprzedawał gotowe lampy , bo jak na razie to chyba rozważa dwie opcje . Pierwsza mało atrakcyjna dla nas czyli wysyłka własnych lamp do niego a on wysyła nam zmodyfikowany produkt no i druga ciekawsza , że będzie wysyłał sam "kit" do modyfikacji . Z tym , że należy pamiętać , że koleś mieszka w Stanach i lampy robione są pod ich rynek czyli zamiast pomarańczowego kierunku będzie nam migać prawy lub lewy LED Przynajmniej tak zrozumiałem , więc wszystko fajnie , że ktoś się zabrał za rezanie ale to nie produkt dla Kowalskyego
Cineksik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 ... należy pamiętać , że koleś mieszka w Stanach i lampy robione są pod ich rynek czyli zamiast pomarańczowego kierunku będzie nam migać prawy lub lewy LED Przynajmniej tak zrozumiałem ... źle zrozumiałeś bo koleś jest ze Szwecji :gwizdanie: I live in Sweden
malik Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 Całej dolnej części lampy koleś się nie dotyka. Czyli kierunki, przeciwmgielne oraz cofania zostają tak ja w starych. LEDami zastąpione są tylko pozycyjne oraz stopu. Co do pomarańczowych kierunków to wystarczy kolesia uczulić na to, że będzie szła do niego partia lamp europejskich i takie chcielibyśmy otrzymać z powrotem.
Rekomendowane odpowiedzi