mystic.pl Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 No nie wierzę co tam sie u Was w BB wyprawia
marcin_o23 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 a moja mi mówi że jestem szurnięty będę musiał jej pokazać twój temat i siemiana
H4mm3R Opublikowano 7 Września 2013 Autor Opublikowano 7 Września 2013 :decayed: teraz tylko korekta softu i pod 200km powinno być, bo czuć że lepiej za***rdala
fantowski Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 nie no bez porównania ten motor chodzi nawet stojąc obok auta wspolczuc to Ci moge jedynie ostatnich wydatków i chyba juz zostanie jeszcze na jakis czas to wozidlo... ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- a moja mi mówi że jestem szurnięty będę musiał jej pokazać twój temat i siemiana noo jeden i drugi dobry ulep
H4mm3R Opublikowano 7 Września 2013 Autor Opublikowano 7 Września 2013 kiedy jazda próbna ?? W czwartek na Żorach
Gość .... Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ważne że sie udało wszystko, pracy troche było
danielom Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Pancerne 2.0 TDi A tak serio, fajnie ze Hammerku podchodzisz tak lekko do takich sytuacji, tez bym tak chcial
Majkel Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Oby teraz Ci to już chodziło jak należy!
siemian Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Pancerne 2.0 TDi A tak serio, fajnie ze Hammerku podchodzisz tak lekko do takich sytuacji, tez bym tak chcial no a jak ma podchodzic? zepsuło sie to trzeba wymienić... niezbyt rozumiem...
peter22 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 ja też zmieniałem 2 lata temu na taki silnik , tylko że mi się trafil z 2010 roku przebieg 8 tyś pachniał nowością i naprawdę te silniki chodzą ciszej nawet kolega od a4 b8 CR dziwił się że jego głośniej pracuje
Arturoo Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Pancerne 2.0 TDi A tak serio, fajnie ze Hammerku podchodzisz tak lekko do takich sytuacji, tez bym tak chcial Przecież robisz identycznie...zepsute wymieniasz....
danielom Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Haha oczywiście, silnik plus skrzynia nie liczac poprzednich napraw to calkowicie normalna codzienna wymiana eksploatacyjna
siemian Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 no może i nie codzienna... ale co miał zrobić... pohlastać się i walnąc wózkiem o sosenke...? zepsuło się to się wymienia... ot tyle... Zawsze trzeba być przygotowanym na takie rzeczy...
H4mm3R Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 Jak się jeździ to się zużywa i psuje, peszek...
Majkel Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 no może i nie codzienna... ale co miał zrobić... pohlastać się i walnąc wózkiem o sosenke...? zepsuło się to się wymienia... ot tyle... Zawsze trzeba być przygotowanym na takie rzeczy... Siemian, nie wiem co bierzesz... ale nie odstawiaj tego :polew:
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 no może i nie codzienna... ale co miał zrobić... pohlastać się i walnąc wózkiem o sosenke...? zepsuło się to się wymienia... ot tyle... Zawsze trzeba być przygotowanym na takie rzeczy... +1 Siemian miszcz:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
siemian Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Hammerek porpostu tak zazdrościł mi wymiany silnika że podobno przez tydzień myślał co by tu wykręcić w silniku żeby wyglądało naturalnie... A jako że jest ambitny i chciał być jeszcze lepszy to i skrzynie też załatwił... (tak naprawde to przypomniał sobie że ja skrzynie rok temu też już wymieniałem ) Widzisz Hammerek mówiłem Ci że wsypanie kilograma cukru do multitronika to dobry pomysł
Rekomendowane odpowiedzi