Opublikowano 23 Listopada 20178 l 5 godzin temu, H4mm3R napisał: Niestety nie, lektura na długie wieczory Wysłane z OP3T no cóż, trudno hehe tylko nie wiem czy moja wątroba to wytrzyma bo w końcu od czytania w ustach strasznie zasycha.. Oczywiście furka pierwsza klasa Pozdrawiam
Opublikowano 24 Listopada 20178 l Hmmm... ja to powiem , że dawno nie było aktualizacji w wątku ... przyzwyczaił nas do czegoś innego ?
Opublikowano 12 Stycznia 20188 l jakie jest teraz zimowe koło? dobra już- nie jest złe. Jakieś takie nie rażące Edytowane 12 Stycznia 20188 l przez MARCIN607
Opublikowano 25 Stycznia 20188 l W dniu 17.09.2017 o 17:06, H4mm3R napisał: Ostatnio zainwestowałem w moduł Bluetooth który zastępuje źródło AUX i przez blutka można z telefonu puszczać muzę na RNS-E. Oczywiście zestaw głośnomówiący też działa. Bardzo fajny mod Mówisz, że działa równolegle z ori bt i nie przeszkadza w odbieraniu/wykonywaniu połączeń?
Opublikowano 25 Stycznia 20188 l Autor 1 godzinę temu, afroo. napisał: Mówisz, że działa równolegle z ori bt i nie przeszkadza w odbieraniu/wykonywaniu połączeń? Tak jest.
Opublikowano 28 Stycznia 20188 l Jeśli się nie mylę to widziałem kolegę jakiś czas temu na trasie pszczyna-zory i się rozmarzyłem :-D zacne wozidło
Opublikowano 28 Marca 20188 l W dniu 11.06.2017 o 11:09, H4mm3R napisał: Na wtorek auto powinno być gotowe, przy okazji został na nowo pomalowany zderzak. Wpadły też nowe soczewki z B8FL, bo stare odbłyśniki były już matowe. Stare żarniki też już zabrudzone więc czekam na Osram Night Breaker i na auto. Z tego co widzę to środki "te szare przy odbłyśnikach" również są pomalowane w czerń tak jak łezki? Jak tak to ta sama metoda co malowania co przy łezkach? szlif, malowanie? Mnie troszkę drażni to przejście z czarnego do szarego tak jak większość ma wraz ze mną
Opublikowano 28 Marca 20188 l Auto przekozak kiedyś je widziałem na Pomorzu...nie podobają mi się B7 ale zmieniam zdanie [emoji12]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 Marca 20188 l Autor @niwet tak ta sama metoda. @brygadzista to chyba jeszcze na srebrnej feldze
Opublikowano 29 Marca 20188 l Tak jak mówisz było to chyba we Władku jak dobrze pamietam [emoji6] i napewno na gwincie byłeś bo na powietrze to nie wyglądało [emoji12]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Maja 20188 l Fotki dobre, a na żywo prezentuje się to jeszcze lepiej . Muszę zagadać z właścicielem, żeby udostępnił mi autko na weekend .
Opublikowano 8 Maja 20188 l Autor Fotki dobre, a na żywo prezentuje się to jeszcze lepiej [emoji106]1:. Muszę zagadać z właścicielem, żeby udostępnił mi autko na weekend . Mówisz i masz Wysłane z 1+3T