Opublikowano 1 Lipca 20188 l Autor 21 godzin temu, niwet napisał: No i gdzie te felgi na samochodzie? Czekam żeby je ujrzeć 5 godzin temu, amaradaar napisał: Gdzie są felgi.... gdzie są Nie ma czasu nawet auta umyć, budowa jest na finiszu
Opublikowano 1 Lipca 20188 l 4 minuty temu, H4mm3R napisał: Nie ma czasu nawet auta umyć, budowa jest na finiszu Mam wrażenie, że te felgi więcej zyskują jak samochód całkowicie leży opuszczony na ziemi, ale mimo to pięknie
Opublikowano 1 Lipca 20188 l Ulalala ale ja tu widzę że nietuzinkowy dom bryłowy się szykuje :D :D będzie pasował do furry :D :D
Opublikowano 2 Lipca 20188 l Dom nie moze być inny niż H4mm3ryk4ńsk1. Strasznie delikatne to koło - piekniście. Edytowane 2 Lipca 20188 l przez MARCIN607
Opublikowano 3 Lipca 20188 l Koło ładne, niespotykane na drogach, ale jakieś takie grzeczne i rozsądne jak na Ciebie Tomku. Tak czy siak bardziej mi się podoba od poprzedniej rolki.
Opublikowano 3 Lipca 20188 l Pierwsze skojarzenie jakie przychodzi na myśl patrząc na tą rolkę...pajęczynka ;D Pozdrawiam
Opublikowano 7 Lipca 20188 l Autor W dniu 3.07.2018 o 14:58, HOLMATRO napisał: Koło ładne, niespotykane na drogach, ale jakieś takie grzeczne i rozsądne jak na Ciebie Tomku. Tak czy siak bardziej mi się podoba od poprzedniej rolki. Ileż można na tej samej feldze jeździć rohany teraz jeżdżą po Mazowszu na S8 D2 A tak z nowości to ostatnio był pełny serwis klimy, płukanie układu, nowy kompresor z A5 2016, osuszacz, dławik, czujnik, chłodnica... W starym kompresorze urwało wał... We wtorek wymiana szyby, bo ostatnio oberwałem na autostradzie i poszła krecha. A jutro klubowy wyjazd na dubit
Opublikowano 8 Lipca 20188 l 12 godzin temu, H4mm3R napisał: Ileż można na tej samej feldze jeździć rohany teraz jeżdżą po Mazowszu na S8 D2 A tak z nowości to ostatnio był pełny serwis klimy, płukanie układu, nowy kompresor z A5 2016, osuszacz, dławik, czujnik, chłodnica... W starym kompresorze urwało wał... We wtorek wymiana szyby, bo ostatnio oberwałem na autostradzie i poszła krecha. A jutro klubowy wyjazd na dubit W jakim stylu ten dom jest zbudowany? Bardzo mi się podoba. Wygląda jakby gdzieś to było w gorącym klimacie np. USA
Opublikowano 10 Lipca 20188 l Dzięki @H4mm3R że wpadłeś na spot świętokrzyski, i skoro masz nie daleko do Kielc ,zapraszamy częściej Dobrze jest na tym kole ,choć mi osobiście przednie bardziej leżało ? Łapaj foty . Edytowane 10 Lipca 20188 l przez karol1981
Opublikowano 10 Lipca 20188 l 5 minut temu, karol1981 napisał: Dzięki Tomek że wpadłeś na spot świętokrzyski, i skoro masz nie daleko do Kielc ,zapraszamy częściej Ja również dołączam się do podziękowań, miło było poznać i fajnie że przyjechaliście z innych województw do nas
Opublikowano 10 Lipca 20188 l 2 godziny temu, karol1981 napisał: Dzięki Tomek że wpadłeś na spot świętokrzyski, i skoro masz nie daleko do Kielc ,zapraszamy częściej Dobrze jest na tym kole ,choć mi osobiście przednie bardziej leżało ? Łapaj foty . Co to za szpieg sie czai nad Hammera autem ?