Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

H4mm3R S4 Look/RECARO/Heble TTRS 370/330/AccuAir/ROHANA 20X10J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Penzo_ napisał:

osolone nadkoli zmieńcie na plastikowe wersje troche to ruda przyhamuje ;) 

Gdzie dostane takie plastikowe wersje ale na tył ??? Bo u mnie ta wykladzina jest na tyle i strasznie trzyma wode po zwyklym myciu.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 285,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niestety z tego co sobie wykopałem jest tylko w ori produkcja plastik na przod ;(   tył nie mam informacji    ale po zmianie w czasie zimy to jak przygotowanie i odchudzenie auta na 1/4 :P   jak dla mnie nie jest jakos glośniej tyle ze ja mam dp3 " tip etc   i robie 300 km z 2.0 8v  tdi 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co do rudej kupiłem błotniki nowe do siebie tzn używane ładne. I zastanawiam się czy nie dać ich do ocynkowni a mam prawie obok siebie. Cynkują w wannie i ogniowo.... Ciekawe czy dałoby się to normalnie polakierować potem. 

Opublikowano
  • Autor

Nie głupie rozwiązanie, kwestia czy z farbą nic się nie porobi. 

Opublikowano

Ja zrobiłem inaczej ,kupiłem ori zdrowe , gość wypiaskował i potem dał porządną warstwę epoxydu na to , jak na razie oki ,fakt że lakierowanie zj***ł jak tylko mógł ale antykorozję dał dobrą .

Opublikowano

Darek jeżeli nie zapłacisz majątku za to, to napewno taki ruch w stronę walki z korozją się opłaci. Jakbyś znał cenę takiej usługi to daj znać. Mnie też czeka zabawa z błotnikami i zastanawiam się jeszcze co i jak.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Auto mega zacne :)

Ciekawią mnie bardzo te lampy na ledach z a6c6. Musialem cos przerabiać czy wchodza plug and play? 

Jaki koszt takiej zabawy? 

Do sedana też by podeszły? 

Edytowane przez kostek007

Opublikowano
6 godzin temu, kostek007 napisał:

Auto mega zacne :)

Ciekawią mnie bardzo te lampy na ledach z a6c6. Musialem cos przerabiać czy wchodza plug and play? 

Jaki koszt takiej zabawy? 

Do sedana też by podeszły? 

Jakby wchodziły p&p to 90% a4 b7 z forum by je miało ,niestety zabawy  jest masa żeby je wpasować .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak ogarniecie do sedana coś fajnego to zróbcie odrazu dwa kmpl ;) 

Opublikowano

Co do ocynkowania i pytania o lakier byłem się orientować. o ile zabezpieczenie jest petarda bo okazało się że w tej ocynkowni robią dla Audi to nie do końca umieją odpowiedzieć w kwestii malowania. Myśle ze trzeba to stestować :D Poza tym tam cynkują bramy wszyscy kowale z okolicy. Potem malują to pistoletami u siebie już z tego co kojarzę chyba że klient życzy sobie proszkowo. I jakoś nic sie z tym nie dzieje wiec musi to działać. 

Co do epoksydu po zdarciu do zera jest to też super rozwiązanie o ile zapłacisz za epoxyd coś w granicach 160zl w zwyż za litr w zestawie. 

Opublikowano
W dniu 30.07.2019 o 13:37, DarekS4 napisał:

jak ogarniecie do sedana coś fajnego to zróbcie odrazu dwa kmpl ;) 

Przestań, niech zrobią 3komplety :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Prowadzę właśnie rozmowy z gościem z turcji który ma swój warsztat jest elektronikiem samochodowym i buduje też lampy. Czekam na odpowiedź z jego strony czy podjąłby wyzwanie zrobienia czegoś fajnego do sedana. Mi zależy na minimalizmie czyli ori lampa i tylko ładny led z tyłu coś w stylu 8P sportback lift. 

Opublikowano

U mnie już leżą lampy z a3.. kupiłem za 250zł kpl? i też będę próbował założyć te neony do lamp z a4.... 

Jakbyś wiedział coś więcej co i jak robi to dasz znać???

Edytowane przez Adam87
Literówka

Opublikowano
3 minuty temu, Adam87 napisał:

U mnie już leżą lampy z a3.. kupiłem za 250zł kpl? i też będę próbował założyć te nepny do lamp z a4.... 

Jakbyś wiedział coś więcej co i jak robi to dasz znać???

Tylko zrób jakieś fotostory :D

Opublikowano
1 minutę temu, lewiatan1989 napisał:

Tylko zrób jakieś fotostory :D

Się wie:hi:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć

Pamiętasz może jakie masz wymiary garażu?

image.png

Opublikowano

U mnie 8x10 i już za mały. :P

Opublikowano

Dlatego ja odpuściłem garaż w bryle domu i będę stawiał wolnostojący obok, myślałem o czymś pomiędzy hammera i Darka ale widzę ze i to za mało..

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, HOLMATRO napisał:

Dlatego ja odpuściłem garaż w bryle domu i będę stawiał wolnostojący obok, myślałem o czymś pomiędzy hammera i Darka ale widzę ze i to za mało..

Nie wyobrażam sobie garażu poza bryłą domu, chyba że dodatkowy garaż. Deszcz, śnieg, wiatr, a Ty zawsze wsiadasz do suchego auta. Nie musisz biegać z zakupami w deszczu.