Opublikowano 16 Grudnia 200817 l Witam wszystkich, przedstawiam moje padło i wszystkie mody z nim związane Silnik: 2.0TDI 16V BLB Skrzynia: multitronic GYJ Wyposażenie po zakupie w październiku 2008: 16 felgi Podłokietnik przód / tył Sportowe siedzenia, siedzenie kierowcy w całości ustawiane elektrycznie Grzane siedzenia przednie z szufladką z dołu i siatką z tyłu. Kolorowy FIS Kierownica multifunkcyjna z łopatkami do zmiany biegów RNS-E Bluetooth Uchwyt na telefon PDC przód i tył Czujnik zmierzchu i deszczu Fotochromatyczne lusterko wewnętrzne El. Ustawiane i grzane lusterka zewnętrzne Podgrzewane spryskiwacze Coming Home / Living Home Tempomat Schowek na klucz I foty Kiedyś w wewnątrz... Przeprowadzone modyfikacje: Felgi 18 model RS6 + opony Yokohama db550 225/40/R18 - Było Felgi Rotiform BLQ 19" 8,5J + opony 215/35R19 - Było Felgi AXE 4szt 19x9,5J - Było Zawieszenie 1BE + Sprężyny FK -30mm - Było Zawieszenie gwintowane Weitec - Było Zawieszenie gwintowane H&R Wzmacniacz + subwoofer BOSE Głośniki BOSE Nakładka na uchwyt na telefon Ściema tylnych szyb Podświetlany uchwyt na kubek Diody z podsufitki Podwójny wydech z BRD + końcówki Ulter 90 - Było Końcowe tłumiki z S4 B7 Hamulce przód 320mm (tarcze Zimmerman Sport + klocki Ferodo Premier) - Było Hamulce tył 288mm (tarcze Zimmerman + klocki Ferodo Premier) - Było Hamulce przód 345mm (tarcze Zimmerman Sport + klocki Ferodo) - Było Hamulce tył 300mm wentylowane - Było Hamulce przód z Audi TTRS 370mm Hamulce tył z S4 B8 330mm Tylne lampy LED rezane z A6 C6 Lotka na klapę MS Votex Design Tylna wycieraczka z Q5 Listwy na drzwi S4 Obudowy lusterek S4 satyna Przedni zderzak Schwartz S4 + ori spryskiwacze reflektorów Ramka klubowa Bixenon skrętny z samopoziomowaniem ! Klimatyzowany schowek Stabilizatory przód i tył z RS4 Czarna podsufitka + czarne lusterko Pakiet oświetlenia drzwi i przestrzeni nóg Wewnętrzne listwy progowe S4 Ledy B8/A5 oświetlenia tylnej tablicy rej. RECARO w penej skórze i funkcją pamięci Skórzane boczki drzwi z blendami BOSE Podświetlane klamki el. 4 szybki Pikowana gałka biegów Spryskiwacze mgiełkowe Przycisk otwierania tylnej klapy Skórzany podłokietnik el. składane lusterka z pamięcią Zewnętrzny fotochrom Nowe halogeny + żarówki 7500K Pełnowymiarowe koło zapasowe 18" Homlink Układ kontroli ciśnienia w kołach servotronic OPS - Optical Parking Sensors na RNS-E Czarne relingi Modyfikacje silnika: Likwidacja chłodniczki recyrkulacji spalin Usunięcie wałków wyrównoważających Zamiana pompy oleju na pompę z BKD bez zmiany wału Program by Dynosoft Usunięty programowo EGR Nowe turbulum CAHA Drugi IC z BRD Fotorelacja.. Układ napędowy Turbo CAHA Zamiennik kataPierwszy wykresDrugi wykresTrzeci wykresskrzynia z 2.7TDI ZawieszenieBył weitecJest H&R Wpadł AccuAir e-Level + VU4 na okuciach by Czesław Customizer Układ wydechowybyło jest Układ hamulcowy przódbyło Było Jest Układ hamulcowy tyłbyło jestWnętrzeBOSE Homlink Układ kontroli ciśnienia w kołach Czarna podsufitkaRecaro Kierownica TTSPrzyciski w chromieStart engine z RS4Decory Carbon i przełącznik świateł w chromie Spryskiwacze mgiełkowe RNS-E LED i przycisk S do sterowania wydechem OPS Pakiet S4 Przedni zderzak, grill S4 wersja black Lusterka S4 Lotka MS Design Listwy drzwiowe S4OświetlenieTylne lampy Led z A6 C6Oświetlenie tablicyBixenon skrętny Nowe halogeny i żarówki DRL Pełnowymiarowe koło zapasowe 18 Pozostałe zdjęcia... Cała fotorelacja z TK > http://polishworks.pl/12-style/56-audi-a4-b7-avant-by-h4mm3r Obecnie..
Opublikowano 16 Grudnia 200817 l no dla mnie menu na kompie i rns-e w języku niemieckim to tak chyba średnio ;-) nie da się zmienić chociaż na english ?
Opublikowano 16 Grudnia 200817 l Piękny Avancik ;D Jedyna rzecz, na którą można narzekać to fotele... Brakuj skóry, bo kształt ich jest ekstra
Opublikowano 16 Grudnia 200817 l Autor pewnie że się da tylko mi to odpowiada bo je szprecham lepiej po Niemiecku niż po Angielsku i dla tego zostawiłem bo komendy głosowe mam po Niemiecku z braku skóry to nie ubolewam, bo nie każdy to potrzebuje
Opublikowano 16 Grudnia 200817 l A jak się siedzi na tych fotelikach? Widać po nich, że dobrze trzymają na zakrętach
Opublikowano 16 Grudnia 200817 l zacny czarny avancik ....fajnie wyposarzony .... jak przijdą fele 18" to będzie :gwizdanie:
Opublikowano 6 Listopada 200916 l Autor A jak się siedzi na tych fotelikach? Widać po nich, że dobrze trzymają na zakrętach Powiem tak. Chciałem B7 w automacie ale że jest wysoka akcyza na silniki powyżej 2,0 to padło na multi, a że multi to znowu nie Quattro i trochę szkoda. A siedzenia to był jeden z priorytetów w wyborze auta, więc poszukałem w tej kwocie co mogłem wydać i znalazłem to :gwizdanie: siedzenia niedość że dobrze trzymią to są przedwszystkim bardzo wygodne, a o wyglądzie już nie wspomnę madas26 w końcu się doczekałeś bo raz mi pisałeś żebym zapodał foty [br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 00:16_________________________________________________Kolejny mod się szykuje :>
Opublikowano 7 Listopada 200916 l fajne autko.. fotele super (tez takie mam i jestem bardzo zadowolony)
Opublikowano 7 Listopada 200916 l Fajne autko fajna fela i fakt fotele super.Prywatnie uwazam ze sa wygodniejsze niz opcjonalne recaro.
Opublikowano 7 Listopada 200916 l Fajne autko fajna fela i fakt fotele super.Prywatnie uwazam ze sa wygodniejsze niz opcjonalne recaro. bez dokuczania mi tu [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 22:23_________________________________________________na żywo furka bardzo sympatyczna
Opublikowano 8 Listopada 200916 l Autor Dzięki Panowie :> Wąski co Ty chcesz od tych opon na forum nikt złego słowa o nich nie powiedział... a wojtusania mi je wręcz polecał, bo w testach jedne z lepszych, mówił.
Opublikowano 8 Listopada 200916 l Dzięki Panowie :> Wąski co Ty chcesz od tych opon na forum nikt złego słowa o nich nie powiedział... a wojtusania mi je wręcz polecał, bo w testach jedne z lepszych, mówił. panowie opony to obok oleju temat rzeka i kwestia indywidualnych preferencji , to tak jak jedno woli castrola , inny mobil albo jedyny gody uwagi aparat to canon a dla innych nicon........
Opublikowano 8 Listopada 200916 l Autor Właśnie turdzi niema co się tym głowy zawracać A Wąski może pomylił sport maxxy TT z sport maxxami które nie cieszą się wielką popularnością ale w to już nie wnikam
Opublikowano 15 Listopada 200916 l felga robi swoje. poza tym ładne foty rezasz całe bose czy tylko wzmaka z niskotonowym?
Opublikowano 16 Listopada 200916 l Autor Dzięki na razie tylko wzmak z subem a czy reszta też, to się później zobaczy. Najprawdopodobniej pod koniec tygodnia będą już tylne ledy
Opublikowano 16 Listopada 200916 l Dzięki na razie tylko wzmak z subem a czy reszta też, to się później zobaczy. Najprawdopodobniej pod koniec tygodnia będą już tylne ledy czekamy na foty właśnie miałem pytać kiedy koniec rezanka i jak idzie
Opublikowano 24 Grudnia 200916 l Autor wiesz miron, już by to było tylko jedna lampa podczas rezania niefortunnie pękła, więc zamówiłem nową za pobraniem i już ponad tydzień na nią czekam.. [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 10:40_________________________________________________Gwiazdkowy prezent się udał i ledy w całości zamontowane Foty w pierwszym poście