H4mm3R Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Auto poskładane, teraz konkretna polerka żeby było lustro + powłoka, ale to muszę pogadać z vario Zmieniła się koncepcja szyb, wszystkie poza czołową poszły w 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 zara Ci szmaty niebiescy zabiorą ....albo będziesz z nożykiem to przy nich zdzierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Miejmy nadzieje ze nie, ja z takimi szybami jezdze 4 rok i jak na razie 1 raz dowod zabrali Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 zara Ci szmaty niebiescy zabiorą ....albo będziesz z nożykiem to przy nich zdzierał Była kontrola, ale dobra ściema i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutek90 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 nie rozumiem Polskiego prawa co to komu przeszkadza jak szyba jest tak lekko przyciemniona , ja sam mam osobiscie 65% z przodu i wszystko doskonale widać a zawsze to mniej razi słońce kierowce , tragedia jest w tej Polsce aż się nie chce wracać tu na wyspie mogę mieć i 95% z przodu i słowem nie powiedzą a tu się uczepią o byle gów... Tak poza tym fura kozak pierwsza klasa jak mi się kombii nie podobają to ten robi duuuże wrażenie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 nie rozumiem Polskiego prawa co to komu przeszkadza jak szyba jest tak lekko przyciemniona , ja sam mam osobiscie 65% z przodu i wszystko doskonale widać a zawsze to mniej razi słońce kierowce a co w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 nie rozumiem Polskiego prawa co to komu przeszkadza jak szyba jest tak lekko przyciemniona , ja sam mam osobiscie 65% z przodu i wszystko doskonale widać a zawsze to mniej razi słońce kierowce a co w nocy? w nocy tez to w niczym nie przeszkadza:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 nie rozumiem Polskiego prawa co to komu przeszkadza jak szyba jest tak lekko przyciemniona , ja sam mam osobiscie 65% z przodu i wszystko doskonale widać a zawsze to mniej razi słońce kierowce a co w nocy? pewnie nie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tomek co ten kot robi na Twój zderzak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutek90 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 akurat jeżdze codziennie w nocy bo pracuje na nocnej zmianie nie ma różnicy lekkie przyciemnienie nie przeszkadza w niczym , oczywiście gdybym miał folie 95% to na pewno było by to utrudnienie ale moim zdaniem takie lekkie nie przeszkadza , dopóki ktoś nie założy nie będzie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tomek co ten kot robi na Twój zderzak?? Szuka Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tomek co ten kot robi na Twój zderzak?? Szuka Ciebie gdzie ja bym się tam zmieścił ja mam teraz taką koze że żeby mi na zderzak nafajdać musiałby na.drzewo wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jakiś czas temu na pokład wpadł przycisk S Ostatnio zmobilizowałem Kubę i podłączyliśmy przycisk S do nowego gadgetu, a oto efekt... Gdyby nie ten klekot z przodu, byłoby idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jakiś czas temu na pokład wpadł przycisk Shttp://i.imgur.com/y9PProL.jpg Ostatnio zmobilizowałem Kubę i podłączyliśmy przycisk S do nowego gadgetu, a oto efekt... Gdyby nie ten klekot z przodu, byłoby idealnie zawsze możesz powiedzieć że przy nagrywaniu poza kadrem stał jakis klekot:wink: a poza tym fajnie brzmi...swoja droga w koncu dystanse załozyłem:decayed: czemu ja juz dawno tego nie zrobiłem to za cholere nie wiem:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .... Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jakiś czas temu na pokład wpadł przycisk Shttp://i.imgur.com/y9PProL.jpg Ostatnio zmobilizowałem Kubę i podłączyliśmy przycisk S do nowego gadgetu, a oto efekt... Gdyby nie ten klekot z przodu, byłoby idealnie Na żywo robi to lepszą robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jak ześ to zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Obsluchane dziś, efekt miazga:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Zamontowales CATOUT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi