Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

H4mm3R S4 Look/RECARO/Heble TTRS 370/330/AccuAir/ROHANA 20X10J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentuje się bosko ! :slina:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 285,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wygląda niesamowicie :)

Opublikowano

Przekaz fotografowi zeby nie jechal przy retuszu tak z czerwienia... bo ta sepia nie pasuje do tak fajnego auta :wink:

30 sekund zabawy adjustmentami w szopie:

hammer_retouch.jpg

Opublikowano

Fota fury na felach juz lata na necie;D. W paru miejscach juz ja dzis widzialem;D. Mission Complete tomasz^^. doj**ales do pieca

Opublikowano
  • Autor

Przekaz fotografowi zeby nie jechal przy retuszu tak z czerwienia... bo ta sepia nie pasuje do tak fajnego auta :wink:

30 sekund zabawy adjustmentami w szopie:

http://s30.postimg.org/3muwia82p/hammer_retouch.jpg

Zdecydowanie lepiej, przekażę :wink:

---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ----------

Fota fury na felach juz lata na necie;D. W paru miejscach juz ja dzis widzialem;D. Mission Complete tomasz^^. doj**ales do pieca

Na fotach zawsze jest lepiej, teraz trzeba lakier poprawić żeby na żywo też tak było :wink:

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------

Miło że się podoba, miało być coś innego/nowego i chyba się udało :wink:

Opublikowano

Udało się, udało :kox:. W lany poniedziałek po południu siedzisz w domu? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Udało się, udało :kox:. W lany poniedziałek po południu siedzisz w domu? :decayed:

Nie wiem, dzwoń :wink:

Opublikowano

Jest naprawdę pięknie

Opublikowano

Wez ten złom opierdol bo nie mogę patrzeć jak sie męczy 2.0tdi w tak zacnej budzie:decayed:Kiedy B8 będzie?:naughty:

Opublikowano

az zachecasz do modzenia przy swoim aucie;) po weselu tez sie zaberam poki co mam inne wydatki:)

Opublikowano

Podziwiałem autko w BT, koło i ogólnie... świetna robota :wink: Gratki :thumbup1:

Opublikowano
Podziwiałem autko w BT, koło i ogólnie... świetna robota :wink: Gratki :thumbup1:

Był w BT na nowej Feli? Szpaner j**any;d Tomq myślałem że auto juz po poprawkach lakierniczych i polerce. Grubo. W piątek będziesz na spocie?

Opublikowano
az zachecasz do modzenia przy swoim aucie;) po weselu tez sie zaberam poki co mam inne wydatki:)

:grin:......po .....to będziecie już razem decydowali o funduszach..............się dziwisz ,że H4mm3R tak goni przed czerwcem :whistling::grin::grin::grin::grin::grin::wink:

Opublikowano

A ja,wam powiem że jakoś myślałem że lepiej się będzie prezenciła :doh: wiadomo efekt jest- jest gleba spasowanie ale samo koło. Jakoś łał nie robi. Rofifor gniutł jajka.

---------- Post dopisany at 06:18 ---------- Poprzedni post napisany at 06:16 ----------

A ja,wam powiem że jakoś myślałem że lepiej się będzie prezenciła :doh: wiadomo efekt jest- jest gleba spasowanie ale samo koło. Jakoś łał nie robi. Rofifor gniutł jajka.

Ale nawet z tym kołem furA Jest afkors :slina:

Opublikowano

Kto co lubi... dla mnie ta felga bardziej robi niż poprzednia :wink:

Opublikowano
  • Autor

Był w BT na nowej Feli? Szpaner j**any;d Tomq myślałem że auto juz po poprawkach lakierniczych i polerce. Grubo. W piątek będziesz na spocie?

Panie tu jest pół auta do malowania, a polerka to pikuś raz w miesiącu musi być :polew::decayed:

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ----------

---------- Post dopisany at 06:18 ---------- Poprzedni post napisany at 06:16 ----------

Roti był spoko, tylko pojawiło się tyle replik dare że co trzeci golf na tym jeździ, a ja to lubię mieć coś innego. A na felgi 3tgl mnie nie stać...

---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ----------

Wez ten złom opierdol bo nie mogę patrzeć jak sie męczy 2.0tdi w tak zacnej budzie:decayed:Kiedy B8 będzie?:naughty:

Korci mnie jakaś bena ale w B7 niema co kupić żeby miało godne osiągi i nie było problemów z silnikiem.

B8 jak będzie kasa i trafi się to co mnie zadowoli :wink:

Opublikowano
  • Autor
Hammer cos godnego:

Audi A4 79500.00 PLN. Trzebnica - otoMoto.pl

Czy za malo do modzenia w niej:D?

Coś takiego chcę... tylko że automat i przebieg o połowę mniejszy musi być...

Opublikowano

Panie tu jest pół auta do malowania, a polerka to pikuś raz w miesiącu musi być :polew::decayed:

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ----------

Roti był spoko, tylko pojawiło się tyle replik dare że co trzeci golf na tym jeździ, a ja to lubię mieć coś innego. A na felgi 3tgl mnie nie stać...

---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ----------

Korci mnie jakaś bena ale w B7 niema co kupić żeby miało godne osiągi i nie było problemów z silnikiem.

B8 jak będzie kasa i trafi się to co mnie zadowoli :wink:

A ERES?:naughty: Przeczyścisz co jakiś czas silnik i będzie zamiatał:wink: