Flyer Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ja nawet nie zauwazylem, ze to ms... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ja nawet nie zauwazylem, ze to ms... po cieniu na szybie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Jakby ktos szukal lotki albo dokladki na dwie rurki http://www.ecstuning.com/Audi-B6_A4-Quattro-1.8T/Exterior/Body/ES2139056/ http://www.ecstuning.com/Audi-B6_A4-Quattro-1.8T/Exterior/Body/ES4545/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario72 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:36_________________________________________________Tylko dbaj o ten silniczek 2.0 tak po za tym supeeeeer furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość srb38vx Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:36_________________________________________________Tylko dbaj o ten silniczek 2.0 tak po za tym supeeeeer furka Się zgadza fura kirowca jeżdzi jak wariat ,to o silnik bym sie martfił :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Się zgadza fura kirowca jeżdzi jak wariat ,to o silnik bym sie martfił :gwizdanie: Powiedział co wiedział :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 i ja juz jestem po programie szacuje na +30km nie wiem ile niutownów, roznica jest spora, spalanie mniejsze i nie napisze tez kto robił i ile mnie to kosztowało , nie hamowałem, jazda plynniejsza, narazie 1 dzien po zobaczymy jak dalej bedzie, nie ma zadnego szarpniecie super kopa ze startu, dopiero pozniej sie zaczyna jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kurde Tomek, współczuje dzwona, dobrze, że nic Wam się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kurde Tomek, współczuje dzwona, dobrze, że nic Wam się nie stało współczucia za rów.. nie ma tego złego..będzie buta rezana na rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 współczuję auta... ale najważniejsze, że Wam się nic nie stało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Kurcze slabo... wspolczuje... niestety wybieranie sie na zlot zimowy na letnich 18" to spore ryzyko Mocno auto dostalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Nam nic się nie stało, auto zostanie naprawione z AC w sumie tylko dwa błotniki, dwie tylne szyby z lewej strony, lusterko i wydech do zrobienia. O dziwo drzwi są całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Co ,jak, gdzie,kiedy, dlaczego???? Masz jakieś foty??, jak to się stało?? Najważniejsze, że szkody nie za wielkie i zdrowie całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Jedną wstawili na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 H4mm3R potrzebujesz całe luterko czy cały wkład? To stało się po tym jak dzwoniłeś do mnie, w drodze do Zakopca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 foty: www.monna.pl/hammer A tutaj fotka do pierwszego posta... Z tej strony nie masz jeszcze ani jednej fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 o kurde wyglada to fatalnie, ale jesli szkody niewielkie to dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 a to wszystko stało się pewnie dlatego że za szybko jadł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 H4mm3R potrzebujesz całe luterko czy cały wkład? To stało się po tym jak dzwoniłeś do mnie, w drodze do Zakopca? Wszystko będzie nowe ori, bo naprawa będzie z AC w ASO Magro Rybnik więc jako tako części nie potrzebuje Tak, jakieś 5-10min po tym jak do Ciebie dzwoniłem.[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 13:35_________________________________________________Środek jeszcze trzeba wyczyścić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 O kurcze, współczuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi