mystic.pl Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zdjęcia są przygnębiające jak byś wydech chciał to Ci zrobię specjalną promocję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 a to wszystko stało się pewnie dlatego że za szybko jadł... Ale za to Tomek dobrze parkuje :gwizdanie: ( tylko zapomniałem zmienić datę w aparacie ) :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tomi - uszkodzenia i tak jakieś delikatne jak na zdjęcia Dobrze że nikomu się nic nie stało - jak już nikt nie widział po wyjeździe mogłeś założyć te 14" zimówki, co je chowałeś w bagażniku i było by ok siemian - ładnie Ci zasadzili "koledzy" :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 wiesz tak to jest jak ktoś zazdrości że jestem taki za***isty :decayed: Ptaszki ćwierkały że w ASO zastanawiają się czy starczy AC na naprawe auta Hammera (naprawa z AC do 26 tys. zł) Tam mają chore ceny. Ja pamiętam jak naprawiali mi sam błotnik (wspawywali) to skasowali z AC około 15 tys. :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja bym bral kase z wyceny i zrobil to sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ja też. Zawsze tak robie. Ale Hammer lubi ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zrobic dobra wycene, wziac kase, znalezc dobrego blacharza lakiernika i dobrze zarabiasz jeszcze na takiej naprawie. Skoro do wymiany sa raptem 2 szyby, lusterko i 2 blotniki to nie ma nad czym sie zastanawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W ASO mówili że chyba dach jest krzywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 no wlasnie... az sie dziwilem, ze niby nic sie nie stalo - na pewno geometra naruszona, nie ma opcji :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 też tak myśle. Z zawiasem też może być ciężko skoro wyciągali auto za hak i tylne koło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W ASO mówili że chyba dach jest krzywy Jest jakieś wgniecenie a nie że krzywy a zawias pójdzie na trzepaki i geometrie to się okaże co faktycznie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja bym sie o zawias nie martwil, po to jest hak do holowania zeby ciagnac albo wyciagac auto... co najwyzej przy wyciaganiu mogla sie felga skrzywic (ale tez moze byc ok, bo jest mocna), watpie zeby cos wiecej... chyba, ze uderzenie bylo mocniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja bym sie o zawias nie martwil, po to jest hak do holowania zeby ciagnac albo wyciagac auto... co najwyzej przy wyciaganiu mogla sie felga skrzywic (ale tez moze byc ok, bo jest mocna), watpie zeby cos wiecej... chyba, ze uderzenie bylo mocniejsze. Auto wyciągali za tylne lewe koło więc mogli coś ponaciągać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Najwyżej kulasa będziesz miał Gdyby się okazało, że nic nie naruszone z geometrii, to bierz kasiorę i rób poza ASO - tam wcale lepiej nie robią niż u dobrego lakiernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W ASO mówili że chyba dach jest krzywy Jest jakieś wgniecenie a nie że krzywy a zawias pójdzie na trzepaki i geometrie to się okaże co faktycznie jest... Mam nadzieję, że z autem będzie all ok i przy oględzinach uszkodzenia nie okażą się duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 H4mm3R jak nie masz quattro to mam całe tylne zawieszenie jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 H4mm3R jak nie masz quattro to mam całe tylne zawieszenie jak co no nie mam Q jak co to będę pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 nie ma problem końcówka 2007 roku niecałe 26k km nalatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 nie ma problem końcówka 2007 roku niecałe 26k km nalatane weź mu jeszcze cebulę opierdziel,tak przy okazji,w pakiecie ..żyd,to jednak żyd :gwizdanie: rób w ASO,ładnie zrobią i po kłopocie,ASO jak ASO,wymienią każdą,nawet najmniejszą śrubkę,lekka ryska -do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi