Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

H4mm3R S4 Look/RECARO/Heble TTRS 370/330/AccuAir/ROHANA 20X10J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musisz wkleić fotki dla porównania przed i po bo nie każdy widział jak driftowałeś bokiem :kox:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 285 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

musisz wkleić fotki dla porównania przed i po bo nie każdy widział jak driftowałeś bokiem :kox:

Mówisz i masz :decayed:

dsc002241280x768.jpg

[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 20:02_________________________________________________tylny błotnik został ori i nie była przespawywana ćwiara jak u siemiana :naughty::decayed:

Opublikowano

tylny błotnik został ori i nie była przespawywana ćwiara jak u siemiana :naughty::decayed:

eeeee.... to nie jesteś hardkorem...

Opublikowano

Nooo Tomek widzę że znowu Megłajersem się bawiłeś :naughty:

Piękna ( prawie jak moja ) :decayed:

PS. dziś próbowałem tej glinki z Sonax'a ( na razie tylko na masce ) - za***ista sprawa , wszelkie chropowatości na lakierze usunięte , maska gładka jak szkło :wink4:

Opublikowano

eee mi tam bardziej sie na lawecie podobał.

Lewy bok nie do poznania i obyło sie bez wspawania ćwiartki :kox:

Lusterka ładne, choć przydały by sie jakieś wstawki na aucie w podobnym odcieniu :mysli:

Opublikowano
  • Autor

swego czasu chciałem założyć srebrne listwy wokół szyb ale pomysł podupadł :gwizdanie:

Opublikowano

Jak nowa :wink4:

Lusterka i grill :good:

Opublikowano

Koła Ci podmienili w aso :kox:

Opublikowano

Mówisz i masz :decayed:

dsc002241280x768.jpg

[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 20:02_________________________________________________tylny błotnik został ori i nie była przespawywana ćwiara jak u siemiana :naughty::decayed:

Jednak polak potrafi :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

swego czasu chciałem założyć srebrne listwy wokół szyb ale pomysł podupadł :gwizdanie:

zmien relingi, albo pomaluj w czarny polysk.

Opublikowano

Wypaśna!

Efekt końcowy na porządnym felunku pewnie będzie o niebo lepszy! :good: :good:

Tył :slina: :slina: :slina:

Te końcówki i szczegół w postaci wycieraczki z Q ... :gwizdanie:

Opublikowano

popieram :good:

Opublikowano

Też mu to ostatnio gadałem :gwizdanie:

Opublikowano

Też mu to ostatnio gadałem :gwizdanie:

od początku mu gadałem że ma z niego zrobić czarnego madafaka :kox: jest grill to cała reszta również, razem z lampami, a jaki jest tego efekt widać u rdzewka czy u byłej mirona.[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 16:29_________________________________________________dlatego wal w czarno a nie pierd#$#$% :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Najpierw jeszcze muszę pomontować graty co mi pod łóżkiem leżą a potem jak nie będzie co robić to się pomyśli :decayed:

Opublikowano

Najpierw jeszcze muszę pomontować graty co mi pod łóżkiem leżą a potem jak nie będzie co robić to się pomyśli :decayed:

To czekamy na black madafaka Hammers B7 :naughty:

Opublikowano

mówisz o tym?? Przecież chwaliłeś się ostatnio że ta nic nie trzeba montować. Przysyłają i działa :decayed:

wibrator%20dla%20kunta%20kinte

Black line- tak jak lubisz :decayed:

Opublikowano

mówisz o tym?? Przecież chwaliłeś się ostatnio że ta nic nie trzeba montować. Przysyłają i działa :decayed:

wibrator.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

wibrator%20dla%20kunta%20kinte

Black line- tak jak lubisz :decayed:

Siemian akurat w tym przypadku nie o to mi chodziło, ale nie martw się. Zamówiłem Ci dwa, tak jak chciałeś :decayed: