Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

H4mm3R S4 Look/RECARO/Heble TTRS 370/330/AccuAir/ROHANA 20X10J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek "trzeba być twardym a nie miętkim" :naughty: :naughty:

chociaż przymierz tego gwinta :wink4:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 285,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Nie mam za bardzo kiedy :kwasny: poza tym dłubam drugi komplet ledów z A6 na tył :gwizdanie:

Opublikowano

Nie mam za bardzo kiedy :kwasny: poza tym dłubam drugi komplet ledów z A6 na tył :gwizdanie:

To może jeszcze trzeci byś zrobił? ;D Ledy z A6 mam rozdłubane, kpl lamp a A4 tylko kogoś kto ma sprawną rękę poszukuje.. Ja chyba jestem zbyt nerwowy, instalacja jeszcze jeszcze, ale klejenie i rozbieranie to nie dla mnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

To może jeszcze trzeci byś zrobił? ;D Ledy z A6 mam rozdłubane, kpl lamp a A4 tylko kogoś kto ma sprawną rękę poszukuje.. Ja chyba jestem zbyt nerwowy, instalacja jeszcze jeszcze, ale klejenie i rozbieranie to nie dla mnie :decayed:

Zrobie ten drugi to pomyślimy :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

Zrobie ten drugi to pomyślimy :gwizdanie: :wink4:

To może i dla mnie zrobisz?

Opublikowano

co wy z tym przycieraniem... raz narazie przytarłem zderzak... jak jakiś jełop mi pod blokiem postawił krawęźnik żeby ludzie samochodem nie podjechali za blisko trawnika bo nie mogą skosić trawy wtedy :shocked: :shocked: a że miał z 17cm to co innego :D

a tak serioo z gwintem nei jest źle... nic nie obciertasz bo zaiwas ma dużo krótszy skok... przy -65mm nic nie zachaczałem nawet na koleinach :P... teraz cywilizowane -45mm mam to jak w wozie drabiniastym hehe

Opublikowano

co wy z tym przycieraniem... raz narazie przytarłem zderzak... jak jakiś jełop mi pod blokiem postawił krawęźnik żeby ludzie samochodem nie podjechali za blisko trawnika bo nie mogą skosić trawy wtedy :shocked: :shocked: a że miał z 17cm to co innego :D

a tak serioo z gwintem nei jest źle... nic nie obciertasz bo zaiwas ma dużo krótszy skok... przy -65mm nic nie zachaczałem nawet na koleinach :P... teraz cywilizowane -45mm mam to jak w wozie drabiniastym hehe

przy cięciu zakrętów podobczem można pourywać i poocierać

Opublikowano

przy cięciu zakrętów podobczem można pourywać i poocierać

a kto oprocz Ciebie tnie zakrety poboczami ? :decayed:

Opublikowano

a kto oprocz Ciebie tnie zakrety poboczami ? :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

też fakt... :decayed:

Opublikowano

też fakt... :decayed:

otóż to... przy gwincie jest twardziej i zawias tak się nie ugina i jest cacy... na dzień dzisiejszy nie powróciłbym do zwykłego zawiasu czy to 1BA czy 1BE/1BV

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

niezła ta Twoja czarna świnka rzuca się w oczy ,fele :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

niezła ta Twoja czarna świnka rzuca się w oczy ,fele :kox:

jak to mówią "jak dbasz, tak masz" :decayed:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 13:55_________________________________________________Po długich oczekiwaniach i kompletowaniu gratów wpadły nowe heble 320/288. Chyba wystarczy żeby w marcu nie ściąć jakiegoś świerka w Bukowinie :decayed: Kilka fotek do porównania.

sam24251280x768.jpg

sam24261280x768.jpg

sam24271280x768.jpg

sam24281280x768.jpg

Od razu zamontowano tylny czujnik poziomowania do xenonu, do przedniego brakło śrubek i montaż myślę w przyszłym tygodniu ;)

Opublikowano

Zestaw w sam raz :good: i bez zbednej przesady :good:

Opublikowano

komplecik jak ta lala :kox:

Opublikowano
  • Autor

trzeba jeszcze dotrzeć :wink4:

Jedz do Siemian to ci w 5 minut dotrze :decayed:

I przy okazji pokrzywi :decayed:

Opublikowano
:decayed: :decayed: :decayed: