H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Specjalne złączki pod nietypowe wejścia 3/8, made by Grześ
!Grześ Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Specjalne złączki pod nietypowe wejścia 3/8, made by Grześ Miejmy nadzieje że będą szczelne i wszystko będzie Okej Nie zpaomnij o dźwigienkach Edytowane 19 Stycznia 2016 przez !Grześ
TOM3K Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 H4mm3r wszystko już mi skompletowałeś ?
H4mm3R Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 H4mm3r wszystko już mi skompletowałeś ? A kasę już masz
vwbartus Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Hmmm przekozak to audi , w uj pracy włożone Widzę że parę gwintów po-testowałeś i myślę że z tych wszystkich tak jak mi jeździło Ci się na H&R . Zajefajna sprawa z hamulcami możesz powiedzieć jaką masz teraz tarczę 370mm ? Co do powietrza to hmmm jeździłem na gwincie KW było naprawdę za***iście do czasu kiedy przy 140 km/h nie wywalił śię wąż i nie wylądowałem w rowie wtedy powiedziałem sobie nigdy więcej , wiem teraz są lepsze zestawy ale dalej nie mam do tego zaufania . Chociaż mam nadzieje że u Ciebie będzie wszystko OK . Ale i tak naprawdę podziwiam to auto .
TOM3K Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 H4mm3r wszystko już mi skompletowałeś ? A kasę już masz a jakby inaczej
H4mm3R Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Hmmm przekozak to audi , w uj pracy włożone Widzę że parę gwintów po-testowałeś i myślę że z tych wszystkich tak jak mi jeździło Ci się na H&R . Zajefajna sprawa z hamulcami możesz powiedzieć jaką masz teraz tarczę 370mm ? Co do powietrza to hmmm jeździłem na gwincie KW było naprawdę za***iście do czasu kiedy przy 140 km/h nie wywalił śię wąż i nie wylądowałem w rowie wtedy powiedziałem sobie nigdy więcej , wiem teraz są lepsze zestawy ale dalej nie mam do tego zaufania . Chociaż mam nadzieje że u Ciebie będzie wszystko OK . Ale i tak naprawdę podziwiam to auto . Dzięki Zgadza się H&R to dla mnie najlepsza marka. Przód 370 tył 330 Air montuje na skręcanych złączkach i czarnym tekalanie więc powinno wszystko trzymać. Pewnie zostałbym przy gwincie gdyby nie dojazd na budowę, brak komfortu w trasie na 20" i podzespoły cierpią a to znowu koszta...
bako Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 nie myślałeś dawać węży ciśnieniowych bliżej okuć żeby wyeliminować opcje przetarć przy okuciach? Ogólnie mocno cisniesz, podzespoły hi-endowe
H4mm3R Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Okuć jeszcze nie mam, pod koniec miesiąca mają być gotowe przez Czesława
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Co raz to szersze felgi, ciężej się kręci, to na pokład wpada servotronic
TOM3K Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Patrząc na kartony widzę czemu się ciężej kręci U mnie by się przydało bo czasem na parkingach przy się odczuwa. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Niech będzie jak mówisz Przy Twoich parametrach felg to niezbędny modzik albo trza było do 15" wrócić też byś paluszkiem kręcił
tomekhxc Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 albo trza było do 15" wrócić też byś paluszkiem kręcił ta pod te heble to nawet 17 nie wejdą
TOM3K Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 On pewnie wie , że może się heblami ze mną wymienić
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Leniwcowi ćwiczyć się nie chce i idzie na łatwiznę :-P
Rekomendowane odpowiedzi