gabalo Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Air w trakcie montażu, ale nowe gumy na lato już są. Na ten sezon Contisportcontact 3 Chyba najlepsze opony na jakich do tej pory jeździłem...Jak miałem ori hamulce to abs'u nie szło załączyć tak trzymały
H4mm3R Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Z przodu tak tyłu są spoko, są na sell
TOM3K Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Z przodu takŁadnie się tym "dizlem" bawisz
MAGIC87 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Tamte opony tylko sezon Ci wytrzymały? czyli podobnie jak u mnie... sezon i 2 sztuki K.0... Tomek powinieneś zwracać mi hajs... zabrałeś mnie na Summer cars party, nagadałeś kup gwint, rób spasy naciągi itd. A tera płacz, bo opony zjada od środka :grin: :grin:
arek_cccp Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 To teraz zamień przód z tyłem i w sam raz na drugi sezon . Sam myślę nad zmianą moich potenz Re050A na michelin pilot super sport lub te continentale i mam dylemat
MAGIC87 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) To teraz zamień przód z tyłem i w sam raz na drugi sezon . Sam myślę nad zmianą moich potenz Re050A na michelin pilot super sport lub te continentale i mam dylemat nie ma co zmieniać, opona 6,7 mm a od wewnątrz skonczył sie bieżnik i strzeliła Edytowane 25 Lutego 2016 przez MAGIC87
Gość harry19-19 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 W końcu dotarł ostatni element układanki ocho , widzę że autko będzie skakało , teraz gleba jak nic , czekam na końcowy efekt
H4mm3R Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 To teraz zamień przód z tyłem i w sam raz na drugi sezon . Sam myślę nad zmianą moich potenz Re050A na michelin pilot super sport lub te continentale i mam dylemat W zasadzie co sezon mam nowe gumy. Dunlop - średnie Yokohama db550 - całkiem OK, spadło spalanie Nankang - lipa Uniroyal RainSport 2 - dobre Uniroyal RainSport 3 - rewelacja, niestety nie robią ich w 235/30/20 - szkoda Kumho - całkiem OK, chciałem dokupić 2szt ale już chyba nie robią w 235/30/20 Conti - kupiłem wraz z autem na 16" podobno dobre ale szybko znikają, zobaczymy jak spiszą się te nowe Tamte opony tylko sezon Ci wytrzymały? czyli podobnie jak u mnie... sezon i 2 sztuki K.0... Tomek powinieneś zwracać mi hajs... zabrałeś mnie na Summer cars party, nagadałeś kup gwint, rób spasy naciągi itd. A tera płacz, bo opony zjada od środka :grin: :grin: Ja nie płaczę, poczekaj miesiąc to może namówię Cię na air
rs4wagon Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 majster,te butle to ma sie rozumiec pomalujesz przed finalnym zlozeniem
TOM3K Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 O continental tez słyszałem ze znikają w oczach... Te opony zmieniasz niż co nie którzy olej
jedrekx Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 mój ojciec przelatał kilka lat temu 2 sezony na tych oponach w A6 C6, fajne były gdyby nie to, że jedna opona rozpieprzyła się na dziurze to jeszcze by na nich polatał co najmniej 1 sezon.
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 majster,te butle to ma sie rozumiec pomalujesz przed finalnym zlozeniem Nie widzisz że w podkładzie jest, żeby ruda nie wyskoczyła
marcinch001 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja też latam na continental i nie narzekam , zużycie w normie .
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 O continental tez słyszałem ze znikają w oczach... Te opony zmieniasz niż co nie którzy olej Kupiłem w bdb cenie to na sezon mogą być
TOM3K Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 O continental tez słyszałem ze znikają w oczach... Te opony zmieniasz niż co nie którzy olej Kupiłem w bdb cenie to na sezon mogą być Ty powiedz czego w dobrej kasie nie kupiłeś ☺A z powietrzem ile Ci zejdzie ☺na Bukowine się wyrobisz?
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Możliwe że jutro auto będzie gotowe
tomekhxc Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 O continental tez słyszałem ze znikają w oczach... Te opony zmieniasz niż co nie którzy olej Kupiłem w bdb cenie to na sezon mogą być sam miałem conti i nigdy więcej 2 sezony i ogranicznik wyższy od bieżnika chociaż do drogi kleiły się ładnie ale racje masz jak na sezon to może być
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja wolę bardziej jak się klei i odprowadza wodę niż mieć strach przycisnąć jak popada. A na takiej taniej gumie zrobię może 10kkm więcej....
TOM3K Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja mam teraz dunlopy na zimę i szału nie robią. Na następną kupuje nowe bo tak jak mówisz strach jeździć. Ale mogę polecić od siebie też fuldy. Kleja się ładnie tylko nie wiem czy Twoje rozmiary robią
Rekomendowane odpowiedzi