badboy Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 jest lans, suki w górę biusty:decayed:
H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Rotiform BLQ Wheels for Audi A6 za ori cena nie jest zła No nie jest, na ebay.de są po ok 1500eu komplet ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 jest lans, suki w górę biusty:decayed: dobrze ,że Kasia tego nie czyta
H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 za nówki 1500 ? Tak, ja oczywiście tyle nie dałem
variocustoms Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 te z UK wychodzą 5800 a te z ebay 6450, więc gdzie taniej ? z UK mają dobre ceny za wysyłkę ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- wiadomo
marcin_o23 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 no ale skoro to nie ori to koszt nowych replik około 2800, ogólnie kolo dobre, szkoda że nie ori bo w tym największy jednak urok
H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 no ale skoro to nie ori to koszt nowych replik około 2800, ogólnie kolo dobre, szkoda że nie ori bo w tym największy jednak urok A tam jeden kit, różnicy nie poznasz, efekt ten sam tylko cena inna
marcin_o23 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 oki, jestem za, dla mnie to nie problem, ale w świecie maniaków dobrej felgi mi się podoba
fotograf87 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 koło wypas... i na tym gwincie super "leży" pozdrawiam
akjam Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nie mogłeś wrzucić tego koła parę dni temu? Oceniłbym na żywo. P.S.
variocustoms Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Hammer czym je zabezpieczysz? ja by je potraktował Mothers Billet Metal Polish a potem Chemical Guys Wheel Guard, dostały by super shine'u
H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Hammer czym je zabezpieczysz? ja by je potraktował Mothers Billet Metal Polish a potem Chemical Guys Wheel Guard, dostały by super shine'u Jak na razie to poszła warstwa rimwax'u ale zauważyłem że na czole felgi jest jakby jakaś folia/plastik ochronny. A to chyba po to żeby zabezpieczyć ta warstwę polerowaną przed zmatowieniem.
Wihajster Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Hammer czym je zabezpieczysz?podobno przyspawa do piasty
variocustoms Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 to porażka jak jest folia wpalona w felgę, jak była by surowa to większe pole do popisu, no chyba, że nie masz zamiaru na nich za długo śmigać, na śląsku jest firma co poleruje alu na lustro metodą wibro-ścierną, jak chcesz to dam Ci namiary
H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 to porażka jak jest folia wpalona w felgę, jak była by surowa to większe pole do popisu, no chyba, że nie masz zamiaru na nich za długo śmigać, na śląsku jest firma co poleruje alu na lustro metodą wibro-ścierną, jak chcesz to dam Ci namiary No niby tak ale znowu tragedii niema, w słonku ładnie sie prezentują, więc na razie pośmigam tak a potem pomyślimy
Rekomendowane odpowiedzi