Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Hammer czym je zabezpieczysz?podobno przyspawa do piasty lato -zima na19'tkach letnich znaczy się ????? uuuu..............................nie ma lipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Powodzenia z czyszczeniem tego Tomek Ale przeciąg robią tylko byś jakąś glebę mógł męską zrobić :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 toż to po zoli mu się ślizga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Tomek wybacz, ale chyba bede pierwszy ktoremu sie nie podoba ale o gustach sie nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 a męskich nie było?? :decayed::decayed: nie no śmieje się, aczkolwiek mnie taki styl się nigdy jakoś nie podobał ale to kwestia gustu ...przeiceż wszyscy wiemy że najważniejsze że Pepoż takich nie ma i nikt w okolicy wiec nie będziesz się obrażał że ktoś kupił takie felgi jak Ty :decayed: Nie no tak na poważnie to gratki rozmiaru :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 czyli siemian czasem też potrafi pochwalić ....no proszę proszę ale fakt rozmiar to już drugie wozidło ...gdzie ma taki profil gumy....tym bardziej szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 jaki jest rozmiar gumy i szerokosc felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Rotiform (ori) to kultowe fele więc nie ma co krytykować wzoru, na 100% babskie nie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Siemian coś długo układałeś ten poemat normalnie aż byłem ciekaw Twojej krytyki mnie roti już od dawna korciły a że pojawiła się okazja to grzechem by było nie skorzystać Felga jest 8,5" szeroka a opona to 215/35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Rotiform (ori) to kultowe fele więc nie ma co krytykować wzoru, na 100% babskie nie są to że są kultowe to nie znaczy że muszą mi się podobać.Aczkolwiek wrażenie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 jest zacnie trzeba przyznać i na pewno niepotykanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Tomek to te fele z A3 club'u ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 też miałem o to pytać ale felgi z a3 były już po polerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Tomek to te fele z A3 club'u ? Nie ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ---------- też miałem o to pytać ale felgi z a3 były już po polerce Ja na razie nic nie będę polerować, bo ta satyna pasuje mi do lusterek i relingów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 źle mnie zrozumiałeś, ja pisałem że to chyba nie felgi z forum a3 bo tamte były polerowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 kolo fajne powodzenia w myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 szczoteczka elektryczna do zębów znajdzie nowe zastosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 kolo fajne powodzenia w myciu Się śmiej rotory to nie trzeba myć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 miałem przyjemnośc przed chwilą zobaczyć koło na żywo i powiem że są foty nie oddają jak dobrze leżą, gwint fajnie skręcony jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi