adamooo Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ja mam takie u siebie..i opony 225/45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 U siemiana min. 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 No i padło na Pirelli sotto zero 225/45R17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 mam to samo ....furka się trzyma ....do czasu aż się jej nie przegwałci....ale guma już nie ma na to wpływu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No i padło na Pirelli sotto zero 225/45R17 wg mnie rozmiar idelny na sotto niestety nigdy nie jeździlem ale wiem że są szybsze niż pirelli snowsport na których jeżdzę już z 4autkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Na dniach modzimy grzane spryski mgiełkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Pamiętaj ,ze trzeba je troszkę podszlifować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Pamiętaj ,ze trzeba je troszkę podszlifować wiem wiem, adapterki też już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 podrzuć nr części:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dysza 5M0 955 986 C x2 Adapter 8E0 955 431 x2 Dysze kupisz tanio na allegro a adapter w ASO za 3zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 kupuje,nic mnie tak nie wk***ia w A4,jak te zjebane spryskiwacze,co to ma być za szit...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .... Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Pamiętaj ,ze trzeba je troszkę podszlifować wiem wiem, adapterki też już mam U mnie ten zestaw świetnie zdaje egzamin i polecam wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dużo z tym zabawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .... Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dużo z tym zabawy? U mnie trwało to z szlifowaniem hmmm, 15 min na gotowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 panowie to co tylko te adapterki i dysze i juz finito? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .... Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 panowie to co tylko te adapterki i dysze i juz finito? Tak dokładnie, jeśli nie masz podgrzewanych są tańsze i nie mają literki C jak pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 panowie to co tylko te adapterki i dysze i juz finito? Tak dokładnie, jeśli nie masz podgrzewanych są tańsze i nie mają literki C jak pamiętam po vin wyczyta się czy są grzane czy nie? mod świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 panowie to co tylko te adapterki i dysze i juz finito? Tak dokładnie, jeśli nie masz podgrzewanych są tańsze i nie mają literki C jak pamiętam po vin wyczyta się czy są grzane czy nie? mod świetny Sprawdź czy idą kabelki pod maskę A tutaj filmik zapożyczony od turzol, jak to u niego sika Untitled on Vimeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dysza 5M0 955 986 C x2Adapter 8E0 955 431 x2 Dysze kupisz tanio na allegro a adapter w ASO za 3zł/szt szkoda ,że do B5'tki nie idzia tak pomodzić ,gratki moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dysza 5M0 955 986 C x2Adapter 8E0 955 431 x2 Dysze kupisz tanio na allegro a adapter w ASO za 3zł/szt szkoda ,że do B5'tki nie idzia tak pomodzić ,gratki moda rezacz sie odezwoł ty tylko wiesz gdzie sie paliwo leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi