H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. Zgadza się, tylko chyba teraz ma w środku czerwoną skóre i felgi w kolorze czerwonym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. Zgadza się, tylko chyba teraz ma w środku czerwoną skóre i felgi w kolorze czerwonym :gwizdanie: dokładnie http://www.stylepoznan.com/index.php/pl/cars/show/13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 ooo... no to fajnie że w PL sie trafiają takie rodzynki szkoda że tak mało ich na drogach. Najbardziej mnie ciekawi jak rozwiązany został problem w podwoziu, wystające elementy które sa poniżej lini progów itd... szczególnei wspomniane mocowanie skrzyni biegów ten gruby uchwyt w kształcie ociętej litery "T", on wystaje definitywnie najniżej i nim jak coś przycieram w koleinach ze śniegu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 ooo... no to fajnie że w PL sie trafiają takie rodzynki szkoda że tak mało ich na drogach. Najbardziej mnie ciekawi jak rozwiązany został problem w podwoziu, wystające elementy które sa poniżej lini progów itd... szczególnei wspomniane mocowanie skrzyni biegów ten gruby uchwyt w kształcie ociętej litery "T", on wystaje definitywnie najniżej i nim jak coś przycieram w koleinach ze śniegu :-) dlatego w aucie jest Air Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 czyzby napewno ja raczej wątpie aby to bylo od Glinka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 czyli tak stoi, jak stoi w miejscu :-)... ciekawe co jak jedzie jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 ooo... no to fajnie że w PL sie trafiają takie rodzynki szkoda że tak mało ich na drogach. Najbardziej mnie ciekawi jak rozwiązany został problem w podwoziu, wystające elementy które sa poniżej lini progów itd... szczególnei wspomniane mocowanie skrzyni biegów ten gruby uchwyt w kształcie ociętej litery "T", on wystaje definitywnie najniżej i nim jak coś przycieram w koleinach ze śniegu :-) dlatego w aucie jest Air Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 czyzby napewno ja raczej wątpie aby to bylo od Glinka... A-rek lampy USA , przeciwmgielne zolty kolor to Glinka :gwizdanie: poogladaj watek u niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 To nie auto Glinka. Widac, ze ma fele BBS LM i uzytkownik jest zarejestrowany u nas na forum... Byl dosyc spory watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 To nie auto Glinka. Widac, ze ma fele BBS LM i uzytkownik jest zarejestrowany u nas na forum... Byl dosyc spory watek to auto style, od nas z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 ooo... no to fajnie że w PL sie trafiają takie rodzynki szkoda że tak mało ich na drogach. Najbardziej mnie ciekawi jak rozwiązany został problem w podwoziu, wystające elementy które sa poniżej lini progów itd... szczególnei wspomniane mocowanie skrzyni biegów ten gruby uchwyt w kształcie ociętej litery "T", on wystaje definitywnie najniżej i nim jak coś przycieram w koleinach ze śniegu :-) dlatego w aucie jest Air Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 czyzby napewno ja raczej wątpie aby to bylo od Glinka... A-rek lampy USA , przeciwmgielne zolty kolor to Glinka :gwizdanie: poogladaj watek u niego na 99,9% to nie auto Glinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość srb38vx Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Tomek szacun autko 1 klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Kolejny mod wczoraj nabyłem listwy z S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 skąd nabyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 skąd nabyłeś? Na allegro były za 1300zł nówki a wyrwałem za 1100zł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Widziałem je.... Fungiel nówki! Nie mogłeś się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Widziałem je.... Fungiel nówki! Nie mogłeś się powstrzymać. Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Widziałem je.... Fungiel nówki! Nie mogłeś się powstrzymać. Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: To nie byłem ja, jak wiesz. Ja też szukm ale czekam na jakąś okazję bo z kasą krucho po tym ostatnim zakupie zderzaka, trzeba go jeszcze pomalować, lotka S-Line... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Wiem i ten kolo miał jeszcze komplet ale jak ostatnio zadzwoniłem to powiedział że tylko tylne mu zostały tak w kolor, bo ta szarość jakoś do mnie nie przemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Wiem i ten kolo miał jeszcze komplet ale jak ostatnio zadzwoniłem to powiedział że tylko tylne mu zostały tak w kolor, bo ta szarość jakoś do mnie nie przemawia w kolor z tym i będzie :kox: zaś se możesz po wsi polansować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi