H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. Zgadza się, tylko chyba teraz ma w środku czerwoną skóre i felgi w kolorze czerwonym :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. Zgadza się, tylko chyba teraz ma w środku czerwoną skóre i felgi w kolorze czerwonym :gwizdanie: dokładnie http://www.stylepoznan.com/index.php/pl/cars/show/13
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6
mgtan Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 ooo... no to fajnie że w PL sie trafiają takie rodzynki szkoda że tak mało ich na drogach. Najbardziej mnie ciekawi jak rozwiązany został problem w podwoziu, wystające elementy które sa poniżej lini progów itd... szczególnei wspomniane mocowanie skrzyni biegów ten gruby uchwyt w kształcie ociętej litery "T", on wystaje definitywnie najniżej i nim jak coś przycieram w koleinach ze śniegu :-)
A-rek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 ooo... no to fajnie że w PL sie trafiają takie rodzynki szkoda że tak mało ich na drogach. Najbardziej mnie ciekawi jak rozwiązany został problem w podwoziu, wystające elementy które sa poniżej lini progów itd... szczególnei wspomniane mocowanie skrzyni biegów ten gruby uchwyt w kształcie ociętej litery "T", on wystaje definitywnie najniżej i nim jak coś przycieram w koleinach ze śniegu :-) dlatego w aucie jest Air Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 czyzby napewno ja raczej wątpie aby to bylo od Glinka...
mgtan Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 czyli tak stoi, jak stoi w miejscu :-)... ciekawe co jak jedzie jak to wygląda
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 ooo... no to fajnie że w PL sie trafiają takie rodzynki szkoda że tak mało ich na drogach. Najbardziej mnie ciekawi jak rozwiązany został problem w podwoziu, wystające elementy które sa poniżej lini progów itd... szczególnei wspomniane mocowanie skrzyni biegów ten gruby uchwyt w kształcie ociętej litery "T", on wystaje definitywnie najniżej i nim jak coś przycieram w koleinach ze śniegu :-) dlatego w aucie jest Air Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 czyzby napewno ja raczej wątpie aby to bylo od Glinka... A-rek lampy USA , przeciwmgielne zolty kolor to Glinka :gwizdanie: poogladaj watek u niego
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 To nie auto Glinka. Widac, ze ma fele BBS LM i uzytkownik jest zarejestrowany u nas na forum... Byl dosyc spory watek
slepy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 To nie auto Glinka. Widac, ze ma fele BBS LM i uzytkownik jest zarejestrowany u nas na forum... Byl dosyc spory watek to auto style, od nas z forum
A-rek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 ooo... no to fajnie że w PL sie trafiają takie rodzynki szkoda że tak mało ich na drogach. Najbardziej mnie ciekawi jak rozwiązany został problem w podwoziu, wystające elementy które sa poniżej lini progów itd... szczególnei wspomniane mocowanie skrzyni biegów ten gruby uchwyt w kształcie ociętej litery "T", on wystaje definitywnie najniżej i nim jak coś przycieram w koleinach ze śniegu :-) dlatego w aucie jest Air Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. a po lewej stronie (kawalek widac ) to auto Glinka A4 B6 czyzby napewno ja raczej wątpie aby to bylo od Glinka... A-rek lampy USA , przeciwmgielne zolty kolor to Glinka :gwizdanie: poogladaj watek u niego na 99,9% to nie auto Glinka
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Kolejny mod wczoraj nabyłem listwy z S4
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 skąd nabyłeś? Na allegro były za 1300zł nówki a wyrwałem za 1100zł :gwizdanie:
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Widziałem je.... Fungiel nówki! Nie mogłeś się powstrzymać.
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Widziałem je.... Fungiel nówki! Nie mogłeś się powstrzymać. Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Widziałem je.... Fungiel nówki! Nie mogłeś się powstrzymać. Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: To nie byłem ja, jak wiesz. Ja też szukm ale czekam na jakąś okazję bo z kasą krucho po tym ostatnim zakupie zderzaka, trzeba go jeszcze pomalować, lotka S-Line...
mystic.pl Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ?
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Wiem i ten kolo miał jeszcze komplet ale jak ostatnio zadzwoniłem to powiedział że tylko tylne mu zostały tak w kolor, bo ta szarość jakoś do mnie nie przemawia
badboy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Wiem i ten kolo miał jeszcze komplet ale jak ostatnio zadzwoniłem to powiedział że tylko tylne mu zostały tak w kolor, bo ta szarość jakoś do mnie nie przemawia w kolor z tym i będzie :kox: zaś se możesz po wsi polansować
Rekomendowane odpowiedzi