karaluch8 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Czeka mnie jutro wymiana amorow z przodu. Z tego co wiem trzeba gorne wahacze ze zwrotnicy wyciągnąć. Dolnego banana i wyjdzie ? Tak? A co z sruba od zwrotnicy co sworznie wahacza trzymają. Patrząc na nie jestem w sumie pewny że bez walki się nie poddadza. Gdzie kupić taką śrubę, i jaka to jest. To jakaś specjalna jest?
jospethe Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Od dolnego prostego odkrecasz wahacza a nie banana. Co do śruby to nie wiem czy kupisz taką. Jest w zestawie z wahazami zazwyczaj ale też nie zawsze. Podjedż do jakiegoś zakładu mechanicznego i zapytaj . Będą pewnie mieli ich sporo i powinni dać za darmo. Przynajmniej ja tak miałem. Popsikaj najpierw przed wymianą jakims wd to może sama puści. Edytowane 22 Września 2016 przez jospethe
karaluch8 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Opublikowano 22 Września 2016 8 zł jedna w sklepie. Rozkręciłem na próbę. Poszły paluszkami, bez najmniejszego problemu. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi