Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Polska instrukcja do Audi A4 B6 - mam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pożyczyłem od znajomej POLSKĄ instrukcję do A4 B6 1.8T sedan. Zeskanowanie zajmie chwilkę bo ma 350 stron. Jak tylko skończę to wystawię :>

Opublikowano

Na pewno się przyda, czekamy

Opublikowano
:shocked: będzie spore zainteresowanie przypuszczam. Na pewno do B6 :mysli:?
Opublikowano

to chyba nie ma znaczenia czy benzyna czy diesel instrukcja dotyczy modelu :gwizdanie:

Opublikowano

to chyba nie ma znaczenia czy benzyna czy diesel instrukcja dotyczy modelu :gwizdanie:

Otóż to, a nie diagnstyki silnika...

Opublikowano

czekam z utęsknieniem...

Opublikowano

Czy coś wiadomo w tym temacie? :rolleyes:

Opublikowano

A nie możecie poszukać do kupienia? kiedyś widziałem na allegro. Poza tym kopiowanie i rozpowszechnianie takiej instrukcji podlega pod paragraf....

tu przykładowa aukcja http://aukcja.onet.pl/search.php?from_form=1&sg=0&string=audi+a4+b6+instrukcja&search_type=1&shop=0&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&distance=1&postcode=&state=0&city=&price_from=&price_to=&category_radio=1&category=0&order=t&st=gtext&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7

długo nie szukałem a wy czekacie na jakieś zapaździałe xero czy skany.

Opublikowano

no to marekg - gratuluję że umiesz korzystać z wyszukiwarki allegro...

Opublikowano

A nie możecie poszukać do kupienia? kiedyś widziałem na allegro. Poza tym kopiowanie i rozpowszechnianie takiej instrukcji podlega pod paragraf....

tu przykładowa aukcja http://aukcja.onet.pl/search.php?from_form=1&sg=0&string=audi+a4+b6+instrukcja&search_type=1&shop=0&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&distance=1&postcode=&state=0&city=&price_from=&price_to=&category_radio=1&category=0&order=t&st=gtext&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7

Nie no gratuluje. Widocznie ktos chce zaoszczedzic 100 złociszy na tlumaczenie instrukcji ? dobry powod aby czekac na "zapaździałe xero czy skany" ? Wiem wiem mam audi a nie stac mnie na instrukcje no ale ..ja przynajmniej sie nie ciesze ze mam spalanie 4.8 litra :wallbash:. Mam audi to mnie spalanie nie interesuje :evil:

ps. Tak mam zly humor . . . :angry:

a co do "skalarx" .. to :notworthy: :notworthy: :slina::przebiegly:

pzdr.

Opublikowano

chłopaki kto będzie chciał to sobie kupi a kto nie to prześledzi instrukcje na forum...

Opublikowano

chłopaki kto będzie chciał to sobie kupi a kto nie to prześledzi instrukcje na forum...

No a co z tą instrukcją ? :naughty:

Opublikowano

nie wiem to Skalar się zobowiązał :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Pożyczyłem od znajomej POLSKĄ instrukcję do A4 B6 1.8T sedan. Zeskanowanie zajmie chwilkę bo ma 350 stron. Jak tylko skończę to wystawię :>

To co z tą instrukcją :decayed::naughty: ?

nie wiem to Skalar się zobowiązał :gwizdanie: :cool1:

Myślałem że cos wiesz :)

Opublikowano

Nie no gratuluje. Widocznie ktos chce zaoszczedzic 100 złociszy na tlumaczenie instrukcji ? dobry powod aby czekac na "zapaździałe xero czy skany" ? Wiem wiem mam audi a nie stac mnie na instrukcje no ale ..ja przynajmniej sie nie ciesze ze mam spalanie 4.8 litra :wallbash:. Mam audi to mnie spalanie nie interesuje :evil:

ps. Tak mam zly humor . . . :angry:

a co do "skalarx" .. to :notworthy: :notworthy: :slina::przebiegly:

pzdr.

Nie emocjonuj się tak kolego. Instrukcję kupisz poniżej 100 złotych nawet z ASO (na allegro Magro z Rybnika ma swój sklep).Kupujesz świeżutką pachnącą instrukcję do swojego samochodziku. A jak Ci szkoda kasy to daj sobie wogóle spokój z tą instrukcją bo nie ma tam niczego, czego byś do tej pory nie wiedział. Bajeczka na dobranoc, która nawet z wymiany żarówki czyni problem do rozwiązania tylko przez specjalistów w ASO. Najbardziej techniczna informacja z instrukcji to dopuszczalne zużycie oleju na poziomie 0.5l na 1000km. Jak zależy wam na czymś konkretnym to postarajcie się instrukcję serwisową. Tu przynajmniej uzasadniona będzie oszczędność na skanie[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 17:52_________________________________________________

no to marekg - gratuluję że umiesz korzystać z wyszukiwarki allegro...

A dziękuję, staram się.

I powtórzę wam jeszcze raz bo chyba nie dotarło, kopiowanie i przetwarzanie instrukcji w całości bądź fragmentów bez zezwolenia autora jest zabronione, że już o kopiowaniu nie wspomnę. Ja rozumiem jak ktoś poprosi o pomoc i w ramach odpowiedzi dostanie cytat z instrukcji ale to co wy chcecie uskutecznić to lekka przeginka. TUmówcie się na priv na wymianę takich informacji, nie musicie tego robić publicznie.

Opublikowano

Panowie zastanowimy się czy możemy to umieścić na forum...do tego czasu zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...