jary1982 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Witam. Kupiłem audi b7 1.8 t i dziś poczytałem że nie mam śruby zabezpieczającej, w poprzednim samochodzie mam. W tym nowym nie ma koła zapasowego tylko zestaw naprawczy, więc może nie mieć tej śruby. Ale jakby się okazało że jest potrzebna ta śruba to wulkanizator to odkręci? koła 16 oryginał audi. Teraz nie mogę sprawdzić bo samochód poszedł na wymiane rozrządu itd
Fido Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Chyba chodzi ci o nasadkę na te śruby. Ale jakby się okazało że jest potrzebna ta śruba to wulkanizator to odkręci? Nie koniecznie,będzie ci kazał przywieźć. Zrób zdjęcie śruby zabezpieczającej i pojeździj po sklepach lub dużych zakładach wulkanizacyjnych,może dokupisz taką samą nasadkę.
jary1982 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 widziałem na allegro to można dokupić takie, ale wydawało mi sie że wulkanizator powinien takie miec
Fido Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Jest wiele typów więc nie wyobrażam sobie, by kogoś było stać na zakup wszystkich końcówek.
spraniec Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Ja też miałem taki problem :-(nawet ząbki policzyłem 21,kolega z forum z moich stron miał,pożyczył i niepasuje.widocznie ilość ząbków i grubość były róŻne.ale dobralem podobny i nabiłem.niecałe 5min roboty i po sprawie:-)a w wulkanizacji ciężko będzie kolega zjezdził pół lublina i nic.
Rekomendowane odpowiedzi