KoD1K Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Szukam dobrego elektryka do mojej B6 Białystok
Shhaddoww Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) A co konkretnie chcesz robić, z czym nasz problem? Edytowane 25 Września 2016 przez Shhaddoww
KoD1K Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 Jestem laikiem w tej kwesti. Potrzebuje sprawdzić co powoduje brak podświetlenia przycisków w aucie, mruganie przełącznika świateł kiedy wrzucam kierunek w lewo oraz doprowadzenia prądu pod fotele i kratki
zaldar Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Witam Niezły elektryk jest na warszawskiej w tym pawilonie przy os.Piasta mi osobiscie podłączył drl na światłach mijania z którym inni spece mieli problem Pozdrawiam
Krzysieqq Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Przyłączam się do tematu gdzie znajdę ogarniętego elektryka Ten na warszawskiej gdzie dokładnie się znajduje ?
medmaxx Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 chodzi o tego: http://fhupremium.pl/kontakt.html
Rekomendowane odpowiedzi