Kylo7650 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Wiatm wszystkich mam problem z moja Audiczka polega on na tym ze nie dziala mi oswietlenie i otwieranie klapy(sedan) w sumie nie da sie jej otworzyc nawet ze srodka,otwieram tylko przy pomocy kluczyka,sprawdzalem juz kable i nic wszystkie wydaja sie dobre,zauwazylem ze jak próbuję otworzc klape z kluczyka czy z przycisku w drzwiach to zapala mi sie lampka przy wlaczniku swiatel i dalej nic sie nie dzieje ( z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam
kaczorvw Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Kable na wejściu z klapy w nadwozie. Temat spartolony przez VAG od stuleci.
Kylo7650 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Opublikowano 27 Września 2016 Kable na wejściu z klapy w nadwozie. Temat spartolony przez VAG od stuleci. sprawdzalem je i nie wygladaja na uszkodzone,chodzi o te kable przy zawiasach????
kaczorvw Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Po lewym zawiasie idą kable. To że wyglądają to nie znaczy że nie są urwane w środku izolacji, zwłaszcza że jak nastał 21 wiek to wszystko jest robione z gównolitu i ryżu. Łamią się w otworze nadwozia - tam gdzie wchodzą do środka auta z zawiasu.
Kylo7650 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Po lewym zawiasie idą kable. To że wyglądają to nie znaczy że nie są urwane w środku izolacji, zwłaszcza że jak nastał 21 wiek to wszystko jest robione z gównolitu i ryżu. Łamią się w otworze nadwozia - tam gdzie wchodzą do środka auta z zawiasu. a jest jakis sprawdzony sposób ktorym moge potwierdzic uszkodzenie kabli w tym miejscu?
Fido Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Tak. Miernik w łapę kolego i lecisz.
iglako Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 U mnie pęknięty byl brazowy od masy .Mimo to wymienilem cala wiazke kabli poniewaz jak zlutowalem ten masowy to i tak nie bylo jeszcze otwierania klapy bagaznika.
Rekomendowane odpowiedzi