Opublikowano 9 Grudnia 201213 l dzieki wielkie bo ja niestety nie moglem pojsc do kina wpomoc finansowo produkcje z racji ze u mnie nie graja :-(
Opublikowano 9 Grudnia 201213 l Film Jestes Bogiem PL DVDScr XViD MORS - YouTubepełny film jeśli ktoś nie oglądał Pierwszy zdjęli po mniej więcej 24H, więc ten pewnie też szybko zniknie
Opublikowano 9 Grudnia 201213 l Nic tak po tym filmie nie dobija jak małolaty które teraz słuchają "Jesteś Bogiem" i wielce fani po filmie. Dno totalne. A człowiek miał radoche na kasecie tego słuchać o CD to już nie mówię szczyt mozliwości.
Opublikowano 9 Grudnia 201213 l Nic tak po tym filmie nie dobija jak małolaty które teraz słuchają "Jesteś Bogiem" i wielce fani po filmie. Dno totalne. A człowiek miał radoche na kasecie tego słuchać o CD to już nie mówię szczyt mozliwości. Amen tasme dalej mam w oplu staruszka.
Opublikowano 9 Grudnia 201213 l Powiedz Marcin czy nie mówię prawdy? teraz piszą czemu Magik nie pobije Peji. troche wiedzy się kłania u nich. ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- Zaeaz będzie jeszcze Tede "ona jest szmatą " i Pezet oraz WWO i nagle tacy są i byli.
Opublikowano 10 Grudnia 201213 l Film Jestes Bogiem PL DVDScr XViD MORS - YouTubepełny film jeśli ktoś nie oglądał Pierwszy zdjęli po mniej więcej 24H, więc ten pewnie też szybko zniknie ten troche juzsiedzi od 20 pażdziernika, kto miał obejrzeć to juz obejrzał a co do gimbów macie racje:wink:
Opublikowano 11 Grudnia 201213 l New Extreme Sport: Trampoline Wall. Christophe Hamel Demo 2012.mov - YouTube
Opublikowano 12 Grudnia 201213 l ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Kompilacja najlepszych wypadków 08.2011 - YouTube
Opublikowano 21 Grudnia 201213 l ---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ----------
Opublikowano 21 Grudnia 201213 l fake Fake tak sam jak porwanie dziecka przez orła w parku miejskim (Golden Eagle Snatches Kid in Montreal hd 720p - YouTube) .... Widac te nienaturalność dzwona na krzyzowce...
Opublikowano 21 Grudnia 201213 l orzeł podobno może unieść małą antylopę więc takie dziecko to dla niego pikuś