JawoR36 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Z racji małej ilości czasu do pochwalenia się furą, zacznę od krótkiego opisu i trzech zdjęć, reszta w późniejszym terminie B8, 2xS-Line, Q, 177KM, 12r, B&O, Elek klapa, Radar, Bix, Daytona Gray, 19'', 2xPDC, Czerń, Basic itp. A więc, po przygodach z B6 i B7 oczywiście przyszedł czas nowy samochód, poszukiwania zaczęły się od B7 3.0TDI, przez golasa B8 przedlift, aż do B8 lifta ? Pierwszym egzemplarzem który miałem okazję oglądać był lift, ulepiec 1/3 S-line z oryginalnym lakierem tylko na drzwiach PT, ale za to miał 3.0 i największy atut jaki Audi może być - kolor - czerwony Odpuściłem i skończyłem na tym paździochu poniżej A więc jest to A4 B8 2012 rok, 2.0TDI 177KM z jedynym, oczywistym napędem Quattro. Przelot przy zakupie ok 160tyś km. Z wyposażenia pakiet S-Line zewnątrz pakiet S-line wewnątrz pakiet czerń - Black Edition Bang&Olufsen Bixenon Elektryczna tylna klapa Aktywny tempomat Asystent awaryjnego hamowania Asystent pasa ruch Pakiet LED Grzane stołki PDC przód + tył + wizualizacja 3G Basic Kierownica ścięta Felgi 19 Rotor Lakier Daytona Grey Czujnik deszczu Multifunkcja Bluetooth itp o których zapomniałem. Plany : Podwójny wydech + dokładka S-line + końcówki 100mm [ZROBIONE] Lusterka S4 Lift + składanie [ZROBIONE] Moduł zamykania klapy z kluczyka [ZROBIONE] Program na 215KM [ZROBIONE] 218KM Większe hamulce (chyba S4) [ZROBIONE] Przód 4'ro tłok Q5 Brembo + tył S4 Felga na przyszły sezon 20'' [ZROBIONE] 20'' C7 + OPONY SC6 Nakładki pedałów Przyciemnić szyby piecowo przód + tył folia Zrobione od momentu zakupu Lipiec : Położona powłoka kwarc + polerka całego auta Lipiec : Kompletny rozrząd w VAG Serwis Test zegarów Temp oleju + lap timer Zmiana loga powitalnego na RS - wieś tańczy i śpiewa Siatka bagażnika Dołożenie koła zapasowego zamiast zestawu naprawczego Lusterka z S5, składane, fotochrom Dołożenie wewnętrznego lustra fotochrom Asystent świateł drogowych Zamykana klapa z kluczyka Dysze spyskiwaczy mgiełkowe od A4 B9 Zdjęcia póki co, większość z aukcji. Nowe heble : 345mm Brembo przód + 300mm tył S4, oczywiście u DEV'a. A tutaj już z lustrami S4. A tu przymiarka hebli od Q5 z felgą 17calową. Ledwo, bo ledwo ale się mieści 11.07.17 Wpadły nowe koła od C7 20 cali + nowe opony SportContact 6 255/30 Trzeba tylko znaleźć chwile by je założyć Listopad
liquid8p Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Piękna i niezły wypasik Daytona grey po umyciu świeci się niesamowicie Jakieś mody w planach?
paulus108 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Gratulacje ladnej sztuki! :-) Niech sie sprawuje :-) PS. ale czekamy na wiecej zdjec...
Kamyk Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Daytona grey po umyciu świeci się niesamowicie true
LukiKRK Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Piekna ! Bezawaryjnosci ! Tapniete z SGS7
jedrekx Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 śliczna jest! co tam w niej będziesz modził?
doradca Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Gratki i masz najlepszy kolor - jak mój hehe
MARCIN607 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) 19 na 20" zamoenic i śmigać bezawaryjnie życzę :- )) jest idealna Edytowane 3 Października 2016 przez MARCIN607
Piotr Czarnojan Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Bardzo ładna sztuka bezawaryjnosci zycze
krystian3769 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Zdrowe autko. Bezawaryjnosci Wydech na dwie strony i będzie bajka
D4NTE Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Piękny potworek oby się sprawował
JawoR36 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 W odpowiedzi na powyższe posty zaktualizowałem co nie co
JawoR36 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Gdybym nie wpadł na pomysł położenia powłoki wraz z polerką, to już by była opierdzielona folią w Misano, Nagaro lub ten żółty, którego nazwy nie pamiętam A że już wydałem kasę na lakier, to trochę szkoda go teraz zaklejać. Ale fakt, Daytona ładnie się mieni w słońcu Edytowane 3 Listopada 2016 przez JawoR36
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 piekne auto :-) choc osobiscie jestem milosnikiem chromow wokol szyb ale akurat tutaj ich brak nawet pasuje - takie bardziej grozne :-)
JawoR36 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Edytowane 9 Listopada 2016 przez JawoR36
Norbas Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Po lift z pakietem S-line robi robotę, a do tego z tym kolorem Kilka zmian kosmetycznych i będzie mega Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności
JawoR36 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Drzwi od A5 będziesz wstawiał? Wiesz co, takie dostałem, właśnie ustalam czy to ma prawo pasować ;D
Rekomendowane odpowiedzi